Valokuvahelmiä Mumbaista nyt Instagramissa

Kirjoitin ensimmäisen blogipostauksen ulkomailta tasan 14 vuotta sitten ja tuo postaus kulki nimellä Terveisiä Mumbaista. Voit lukea sen oheisesta linkistä ja ihastella samalla senaikaista digitaalikuvan tasoa.

Tämän vuosijuhlapäivän hengessä julkaisen nyt tänään pienen Instagram-valokuvanäyttelyn Mumbaista, kera parempilaatuisten kuvien.

Instagramhan teki tänä syksynä sellaisen pienen, mutta kauaskantoisen muutoksen, etteivät kuvat Instagram-sivulta enää juurikaan näy palvelun ulkopuolisille katsojille, paitsi tällä tavoin omalle sivulle upotettuina.

Tämän vuoksi erilliset Instagram-valokuvanäyttelyt ovat perusteltuja ja löydätkin maistiaisia muista Insta-näyttelyistäni maailmalta myös tästä blogista, otsakkeen valokuva alta. Huomaa myös Instagramkuvien hashtagit, joista aukeaa sinulle aina uusia visuaalisia seikkailuja, sekä kaikki kuvista tykänneet, jotka löydät sydämen alta. Seuraamalla @indivuecom Instagramissa pääset näkemään myös sellaisia kuvia, joita ei blogista löydy, samoin kuin Instastoorejani!

Valokuvia Mumbaista

Mumbain pilvenpiirtäjiä, näkymä Marine Drivelta
Auringonlasku Mumbaissa, näkymä Nariman Pointista
Intialaisia Chow Patty Beachilla Mumbaissa, näkymä vuosikymmen takaperin
Rakastavaiset Marine Drivella
Juhu Beach Mumbaissa
Regal Cinema -elokuvateatteri Mumbaissa vuonna 2006
Regal Cinema -elokuvateatteri Mumbaissa vuonna 2015
Leopold Cafe Mumbaissa vuonna 2006
Leopold Cafe Mumbaissa vuonna 2015
Kaksikerroksinen bussi Mumbaissa vuonna 2006
Bandra Bandstand
Bandra-Worli sea link -silta Mumbaissa
Krikettiä Mumbaissa
Chhatrapati Shivaji Maharaj Vastu Sangrahalaya -museon ylin kerros, jossa oli nähtävillä oli länsimaista maalaustaidetta

Teokset Matka Intiaan, Matka Goaan, Matka Bollywoodiin ja Matka Eurooppaan kertovat sinulle lisää siitä, mitä näiden 14 vuoden aikana maailmalla on ehtinyt tapahtua!

Lue lisää blogipostauksia ja juttuja Mumbaista täältä.

Published by

INDIVUE

Travel and art; blogging and photography, online since 2005