Kategoriat
Helsinki

Hyvä intialainen ravintola Kauppakeskus Triplassa

Helsinkiin juurirakennettuun uuteen Kauppakeskus Triplaan on avattu mainio intialainen ravintola nimeltään Deli Rasoi. Lue lisää ja katso kuvat –

Helsinkiin juurirakennettuun uuteen Kauppakeskus Triplaan on avattu mainio intialainen ravintola Deli Rasoi.

Ravintola sijaitsee hieman syrjässä kauppakeskuksen neljännessä kerroksessa, mutta löytyy helposti kauppakeskuksen opastetaulun avulla.

Ravintola Deli Rasoi Kauppakeskus Triplassa

Pienehkön sisäänkäynnin jälkeen avautuu suuri ruokasali, jonka ikkunoista avautuvat vielä suuremmat näkymät aina Hartwall Areenalle ja tähtitaivaalle asti.

Käväisin Deli Rasoi -ravintolassa eräänä sunnuntai-iltana, jolloin itse Kauppakeskus Triplassakaan ei ollut paljoa asiakkaita. Tunnelma oli mukavan rauhallinen.

Deli Rasoi Kadhai Paneer

Ravintolan menusta löytyi alkuruoiksi esim. pakoria ja samosia, tandooriuunista sai esim. chicken tikkaa ja paneer tikkaa, kalaruoista löytyi mm. fish madras ja fish tikka ja kasvisruoista löytyi mm. aloo gobhi, dal makhani, palak paneer ja malai kofta, ja useimpien ruokien perästä löytyivät myös maininnat G ja L, eli laktoositon ja gluteeniton. Kaikki annokset sisälsivät riisin ja naanleivän ja hinta olikin sen mukainen.

Lisäksi oli saatavilla myös kolmen annoksen kasvis thali tai liha thali ja ne tulivat naanleivän, riisin, raitan, salaatin ja jälkiruoan kera.

Deli Rasoi Kadhai Paneer

Valitsin omaksi annoksekseni Deli Rasoi Kadhai Paneerin, joka piti sisällään tuoreita kotijuustopaloja paprikalla, sipulilla, kuminansiemenillä ja korianterilla maustetussa tomaattikastikkeessa.

Annos tuotiin kohtuuajassa pöytään ja silminnähtävät suuret chilipalat toivat heti veden kielelle. Kadhai Paneerin chilit eivät olleet mitään koristeita, vaan annos oli mukavan tulinen – juuri sellainen, millaisen olen esim. Intian Delhissä joskus syönyt. Ei kuitenkaan niin tulinen, että annos piti jättää lautaselle, niin kuin Jaipurissa.

Naanleipä oli myös herkullinen ja samoin riisi. Mangolassissa maistui jogurtti ehkä hieman liikaa, mutta kokonaisuutena Deli Rasoi Kadhai Paneer oli erittäin onnistunut ateria.

Seuralaiseni valitsema Shahi Paneer yllätti vaalealla värillään ja miedolla maullaan, mutta näinhän se aina on ollut, että Shahi Paneer on se turvallinen vaihtoehto.

Deli Rasoi ja Shahi Paneer

Ravintola Deli Rasoi oli hillityn tyylikkäästi sisutettu ja Intiasta muistutti lähinnä vain menu sekä hindinkielinen tervetuloa-kirjoitus ravintolan seinällä. Jos jotain parannettavaa haluaisi löytää, niin valon määrää voisi ehkä hieman lisätä, jollei tarkoitus ole olla iltaisin pelkästään tunnelmavalaistu ravintola.

Kysymykseen, menisinkö toistekin syömään ravintola Deli Rasoihin Kauppakeskus Triplaan, on vastaukseni kyllä, ja mieluiten vielä lämpimänä kesäisenä iltana, jolloin ravintola toivottavasti saa terassipöytiä ulkosalle, joista käsin voisi ihailla niin tähtitaivasta kuin Pasilan junaratoja.

Lue lisää ravintolakokemuksista täällä ja Intiasta muutoin sinulle kertoo teokseni Matka Intiaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.