|

Hotelli Roomasta, läheltä Vatikaania

Kolme vuotta sitten päätin käydä tutustumassa Roomaan ja Vatikaaniin ja valita hotellini läheltä molempia kaupunkeja. Hotelliksi valikoitui neljän tähden hotelli NH Collection Roma Giustiniano.

Tämä Rooman matkani hotelli sijaitsi rauhallisen kadun varrella ja sain huoneeni hotellin alemmista kerroksista sisäpihanäkymin. Näkymässä ulos hotellihuoneen ikkunasta ei kuitenkaan ollut kehumista, sillä siellä sijaitsi vain tympeän värinen ja kolkko julkisivu. Tämä ei kuitenkaan liikoja haitannut, sillä verhot olivat lähes alinomaa kiinni, silloin kuin satuin hotellihuoneessa olemaan, eli yöllä. Enhän halunnut roomalaista keskikesän kuumuutta sisälle hotellihuoneeseen. Samasta syystä ei myöskään parvekkeettomuus haitannut, enkä myöskään kaivannut roomalaisten sirkkojen siritystä öihini, sillä se oli meteliä verrattuna intialaisiin vienosti soittaviin sirittäjäsirkkoihin.

Huoneeni hotellissa oli jämptin kokoinen perushuone, jossa ei paljoa biletetty. Se oli perussiisti ja ainut valitettava asia oli kylpyamme, jonka pohjalla kehtasi vielä seistä, muttei enää istua.

Huoneen pientä kokoa, sisäpihan näkymää ja kylpyammetta kompensoivat kuitenkin mukavasti tuoreimmat italialaiset VOGUE-lehdet, jotka odottivat lukijaansa sängyn vieressä. Niitä ei tarvinut erikseen lähteä Rooman kujilta ja kioskeista etsimään.

Hotellin yleisiä tiloja

Hotelli NH Collection Roma Giustiniano sijaitsi siis lähellä Vatikaania ja tunnettuja Rooman nähtävyyksiä Castle of Sant’Angelo ja Ponte Sant’Angelo -silta.

Hotellihuoneen sänky ja sängyn laidalla tuoreimmat italialaiset VOGUE-lehdet

Buffet-aamupala oli kiitettävän monipuolinen ja värikäs sisältäen paljon hedelmiä ja erilaisia tuoremehuja. Senkin vuoksi voisin ajatella yöpyväni toistekin tässä hotellissa, mutta silloin haluaisin ehdottomasti kaupunkinäkymän hotellin ylimmästä kerroksesta.

Sisäänkäynti hotelliin NH-Collection Roma Giustiniano

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *