Finnairin lento Helsingistä Manner-Eurooppaan
| |

Halvimmat lennot Finnairilla Eurooppaan

Sain Finnairilta mainossähköpostia, jonka perusteella lähdin tutkailemaan halvimpia lentoja Helsingistä Eurooppaan tällä hetkellä, keväällä 2024. Finnairin tuoreimmat lentotarjoukset avaavat ovet Helsingistä mantereen kauneimpiin ja kiehtovimpiin kohteisiin. Ohessa siis Finnairin parhaimmat ja halvimmat hinnat Eurooppaan – Kunkin kohteen kohdalla mainitsen myös suuntaa-antavat lentoajat Helsingistä Euroopan eri kaupunkeihin, jotta voit suunnitella matkaasi entistä helpommin. Lopussa myös taulukko, josta löytyy pelkän halvimman menolipun hinta, jos sellainen sopii agendaasi. Lisäksi, jos olen jo blogannut kohteesta, löydät linkin postauksiin myös ohesta. Tämä artikkeli ei ole maksettu mainos.

Halvimmat lennot Finnairilla Eurooppaan

Alanya, Turkki – Meno-paluulennot alkaen 269€

Turkin riviera kutsuu Alanyassa, jossa voit nauttia kultaisista rannoista, historiallisista linnoituksista ja vilkkaasta yöelämästä. Lentoaika: noin 4 tuntia.

Alicante, Espanja – Meno-paluulennot alkaen 198€

Alicanten provinssi Espanjassa on kuuluisa pitkistä hiekkarannoistaan ja historiallisista maamerkeistään. Lentoaika: noin 4 tuntia 30 minuuttia.

Amsterdam, Alankomaat – Meno-paluulennot alkaen 196€

Amsterdam sisältää kanaaleja, museoita ja värikkästä kaupunkikulttuuria. Se on unohtumaton yhdistelmä historiaa ja modernia elämäntyyliä. Lentoaika: noin 2 tuntia 20 minuuttia.

Antalya, Turkki – Meno-paluulennot alkaen 254€

Antalya on portti Turkin upealle Lyykian rannikolle, jossa yhdistyvät henkeäsalpaavat maisemat, antiikin rauniot ja kristallinkirkkaat vedet. Lentoaika: noin 4 tuntia 10 minuuttia.

Ateena, Kreikka – Meno-paluulennot alkaen 469€

Sukella antiikin Kreikan historiaan Ateenassa, Akropoliin ja muiden ikonisten monumenttien äärellä. Tämä kaupunki tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen sivilisaation kehtoon. Lentoaika: noin 3 tuntia 40 minuuttia.

Barcelona, Espanja – Meno-paluulennot alkaen 182€

Barcelona on taiteen ja arkkitehtuurin keidas, josta löytyvät Gaudín mestariteokset, eläväiset markkinat ja maailmanluokan rannat. Lentoaika: noin 3 tuntia 45 minuuttia.

Bergen, Norja – Meno-paluulennot alkaen 143€

Bergen, portti Norjan upeille vuonoille, tarjoaa lumoavat näkymät ja merenkulkuhistoriaa. Täältä aloitat unohtumattoman vuonomatkan. Lentoaika: noin 2 tuntia.

Berliini, Saksa – Meno-paluulennot alkaen 151€

Berliini, jossa historia kohtaa nykypäivän, tarjoaa monipuolisen kulttuurikohtauksen, upeita museoita ja vilkkaan yöelämän. Lentoaika: noin 1 tunti 45 minuuttia.

Billund, Tanska – Meno-paluulennot alkaen 176€

Billund on jokaisen LEGO-fanin unelmakohde, mutta myös kiehtova kulttuuri- ja luontomatkakohde. Lentoaika: noin 2 tuntia.

Bodø, Norja – Meno-paluulennot alkaen 180€

Bodøn ympäröivä luonto, mukaan lukien dramaattiset vuonot ja Lofoottien saaristo, tekee siitä ihanteellisen kohteen ulkoilma-aktiviteetteihin ja pohjoisen luonnon ihailuun. Lentoaika: noin 1 tunti 50 minuuttia.

Bologna, Italia – Meno-paluulennot alkaen 195€

Bologna on tunnettu ruokakulttuuristaan ja keskiaikaisesta kaupunkikeskuksestaan. Se kutsuu matkailijoita nauttimaan aidoista italialaisista makuelämyksistä ja rikkaasta historiasta. Lentoaika: noin 3 tuntia.

Bordeaux, Ranska – Meno-paluulennot alkaen 433€

Bordeaux’n alue, joka on kuuluisa viinitiloistaan ja upeasta arkkitehtuuristaan, tarjoaa unohtumattoman matkailuelämyksen viinin ja kulttuurin ystäville. Lentoaika: noin 3 tuntia 30 minuuttia.

Bryssel, Belgia – Meno-paluulennot alkaen 264€

Euroopan sydämessä sijaitseva Bryssel tarjoaa rikasta historiaa, monipuolisen taidekentän ja tietenkin, kuuluisia belgialaisia suklaita ja vohveleita. Lentoaika: noin 2 tuntia 20 minuuttia.

Budapest, Unkari – Meno-paluulennot alkaen 171€

Tonavan rannalla kohoava Budapest on tunnettu upeista kylpylöistään, historiallisista rakennuksistaan ja eläväisestä kulttuurielämästään. Lentoaika: noin 2 tuntia 30 minuuttia.

Dublin, Irlanti – Meno-paluulennot alkaen 182€

Dublinin ystävälliset asukkaat ja rikas kirjallinen perintö tekevät siitä vastustamattoman kohteen. Käy Guinessin panimolla tai tutustu James Joycen Dubliniin. Lentoaika: noin 3 tuntia.

Dubrovnik, Kroatia – Meno-paluulennot alkaen 191€

”Adrianmeren helmi” Dubrovnik tarjoaa upeita rantoja, historiallisesti merkittävän vanhakaupungin ja henkeäsalpaavia maisemia. Lentoaika: noin 3 tuntia.

Düsseldorf, Saksa – Meno-paluulennot alkaen 229€

Düsseldorf yhdistää modernin arkkitehtuurin, vilkkaan taidekentän ja korkeatasoisen ostoskokemuksen. Koe Rheininvarren charmikas elämäntyyli. Lentoaika: noin 2 tuntia 10 minuuttia.

Edinburgh, Iso-Britannia – Meno-paluulennot alkaen 208€

Skotlannin pääkaupunki Edinburgh lumoaa historiallisilla kaduillaan, dramaattisella linnallaan ja elävällä kulttuuritapahtumien tarjonnallaan. Lentoaika: noin 2 tuntia 30 minuuttia.

Faro, Portugali – Meno-paluulennot alkaen 436€

Faron kaupunki Algarvessa tarjoaa aurinkoisia rantoja, historiallisia nähtävyyksiä ja maistuvaa portugalilaista ruokaa. Ihanteellinen kohde rentoutumiseen ja kulttuurin kokemiseen. Lentoaika: noin 4 tuntia 30 minuuttia.

Frankfurt, Saksa – Meno-paluulennot alkaen 163€

Frankfurt on Euroopan talouden keskus, jossa modernit pilvenpiirtäjät kohtaavat historialliset nähtävyydet. Älä unohda vierailla sen kuuluisissa museoissa Main-joen varrella. Lentoaika: noin 2 tuntia 20 minuuttia

Fuerteventura, Espanja – Meno-paluulennot alkaen 424€

Fuerteventura on Kanariansaarten auringonpaisteinen paratiisi, joka tarjoaa kilometreittäin valkoisia hiekkarantoja ja erinomaisia olosuhteita vesiurheiluun. Täydellinen kohde rentoutumiseen ja seikkailuun. Lentoaika: noin 5 tuntia 30 minuuttia.

Gdańsk, Puola – Meno-paluulennot alkaen 146€

Itämeren rannikolla sijaitseva Gdańsk on täynnä historiaa, kulttuuria ja ainutlaatuista arkkitehtuuria. Tämä kaupunki tarjoaa kiehtovan yhdistelmän merenkulun perintöä ja moderneja elämyksiä. Lentoaika: noin 1 tunti 40 minuuttia.

Geneve, Sveitsi – Meno-paluulennot alkaen 226€

Geneve, kansainvälisen diplomatiikan keskus ja yksi maailman kauneimmista kaupungeista, sijaitsee Genevenjärven rannalla Alppien juurella. Se on portti luksukseen, kulttuuriin ja upeisiin luontokokemuksiin. Lentoaika: noin 3 tuntia 20 minuuttia.

Gran Canaria, Espanja – Meno-paluulennot alkaen 383€

Gran Canaria tarjoaa monipuolisen lomakokemuksen upeilla rannoillaan, vuoristomaisemillaan ja vilkkaalla yöelämällään. Saari on tunnettu myös ainutlaatuisesta biologisesta monimuotoisuudestaan. Lentoaika: noin 5 tuntia 40 minuuttia.

Göteborg, Ruotsi – Meno-paluulennot alkaen 187€

Göteborg, Ruotsin toiseksi suurin kaupunki, on tunnettu rennosta tunnelmastaan, upeista puistoistaan ja innovatiivisesta ruokakulttuuristaan. Lentoaika: noin 1 tunti.

Hampuri, Saksa – Meno-paluulennot alkaen 195€

Hampuri, Saksan suurin satamakaupunki, tarjoaa upeita kanavia, ja sillä on runsaasti viheralueita ja sen arkkitehtuuri on vaikuttavaa. Älä missaa kuuluisaa Reeperbahnia ja sen eläväistä yöelämää. Lentoaika: noin 1 tunti 30 minuuttia.

Hania, Kreikka – Meno-paluulennot alkaen 274€

Hania Kreetalla on tunnettu Venetsialaisesta satamastaan, historiallisesta vanhastakaupungistaan ja upeista rannoistaan. Se tarjoaa täydellisen yhdistelmän kulttuuria, historiaa ja rentoutumista. Lentoaika: noin 3 tuntia 45 minuuttia.

Heraklion, Kreikka – Meno-paluulennot alkaen 325€

Heraklion on Kreetan saaren suurin kaupunki ja portti muinaisen Minoan sivilisaation tutkimiseen. Vieraile Knossoksen palatsissa ja koe Kreikan myyttinen menneisyys. Lentoaika: noin 3 tuntia 50 minuuttia.

Innsbruck, Itävalta – Meno-paluulennot alkaen 349€

Innsbruck, Alppien sydämessä, tarjoaa huikeita maisemia ja runsaasti mahdollisuuksia ulkoilma-aktiviteetteihin ympäri vuoden. Tämä on täydellinen kohde seikkailunhaluisille matkailijoille. Lentoaika: noin 2 tuntia 30 minuuttia.

Krakova, Puola – Meno-paluulennot alkaen 148€

Krakova, Puolan historiallinen helmi, on täynnä historiaa, upeaa arkkitehtuuria ja ainutlaatuista kulttuuria. Sen vanhakaupunki ja Wawelin linna ovat UNESCOn maailmanperintökohteita, jotka vievät sinut menneiden aikojen tunnelmaan. Lentoaika: noin 2 tuntia.

Kööpenhamina, Tanska – Meno-paluulennot alkaen 162€

Kööpenhamina, joka tunnetaan onnellisena kaupunkina, tarjoaa rennon elämäntyylin, maailmanluokan designia ja innovatiivista ruokakulttuuria. Vierailu maailmankuulussa Tivoli-puistossa on unohtumaton kokemus. Lentoaika: noin 1 tunti 30 minuuttia.

Lanzarote, Espanja – Meno-paluulennot alkaen 424€

Lanzarote erottuu mustan laavahiekkansa ja ainutlaatuisten tulivuorimaisemiensa ansiosta. César Manriquen taide ja arkkitehtuuri yhdistyvät saaren luonnonsuojelualoihin, tarjoten ainutlaatuisen yhdistelmän kulttuuria ja luontoa. Lentoaika: noin 5 tuntia 30 minuuttia.

Larnaca, Kypros – Meno-paluulennot alkaen 285€

Larnaca on ihanteellinen kohde niille, jotka haluavat yhdistää rentoutumisen rannalla historiallisten nähtävyyksien tutkimiseen. Tutustu Pyhän Lasaruksen kirkkoon ja sukella Zenobian hylyn äärelle. Lentoaika: noin 4 tuntia 30 minuuttia.

Lissabon, Portugali – Meno-paluulennot alkaen 259€

Lissabonin kukkulat tarjoavat henkeäsalpaavia näkymiä. Kaupunki kuhisee elämää ja sen historialliset raitiovaunut kuljettavat sinut ajassa taaksepäin. Nauti portugalilaisen keittiön herkuista ja fado-musiikin melankolisista sävelistä. Lentoaika: noin 4 tuntia.

Ljubljana, Slovenia – Meno-paluulennot alkaen 205€

Ljubljana on hurmaava yhdistelmä vihreää ja kaupunkielämää. Slovenia on pieni maa, mutta sen pääkaupunki tarjoaa suuren elämyksen: viehättäviä katuja, barokkiarkkitehtuuria ja dynaamista kulttuurielämää. Lentoaika: noin 2 tuntia 20 minuuttia.

Lontoo, Iso-Britannia – Meno-paluulennot alkaen 194€

Lontoo on kaupunki, jossa historia ja nykyaika kohtaavat. Koe Buckinghamin palatsi, Big Ben, Lontoon silta ja West Endin teatterit. Shoppailun, kulttuurin ja historian ystävät löytävät kaupungista loputtomasti nähtävää ja koettavaa. Lentoaika: noin 2 tuntia 30 minuuttia.

Lyon, Ranska – Meno-paluulennot alkaen 408€

Lyon, joka tunnetaan gastronomian pääkaupunkina, tarjoaa huippuluokan ruokaelämyksiä, historiallisia kujia ja renessanssiajan arkkitehtuuria. Se on täydellinen kohde niille, jotka haluavat yhdistää kulttuurin ja kulinarismin. Lentoaika: noin 3 tuntia.

Madeira, Portugali – Meno-paluulennot alkaen 482€

Madeira, joka tunnetaan ”Ikuisen Kevään saarena”, on vehreä paratiisi keskellä Atlantin valtamerta. Sen ainutlaatuiset maisemat, levadat (kastelukanavat) ja eksoottiset puutarhat tekevät siitä unohtumattoman kohteen luonnon ystäville. Lentoaika: noin 5 tuntia 45 minuuttia.

Madrid, Espanja – Meno-paluulennot alkaen 219€

Espanjan pääkaupunki Madrid yhdistää kuninkaallisen historian, taiteen ja elävän espanjalaisen kulttuurin. Käy Pradon museossa, nauti tapaksia ja koe vilkas yöelämä. Lentoaika: noin 4 tuntia.

Malta – Meno-paluulennot alkaen 535€

Maltan saari Välimerellä tunnetaan historiallisista monumenteista, kristallinkirkkaista vesistä ja lämpimästä vieraanvaraisuudesta. Sukellus, historia ja kulttuuri kohtaavat tässä upeassa kohteessa. Lentoaika: noin 4 tuntia 10 minuuttia.

Manchester, Iso-Britannia – Meno-paluulennot alkaen 208€

Manchester tarjoaa rikkaan teollisen perinnön ja urheiluhulluuden. Se on myös portti Pohjois-Englannin upeisiin maisemiin ja historiallisiin kaupunkeihin. Lentoaika: noin 2 tuntia 40 minuuttia.

Milano, Italia – Meno-paluulennot alkaen 168€

Milano, maailman muodin ja designin pääkaupunki, tarjoaa upeita ostosmahdollisuuksia, taidetta ja arkkitehtuuria, kuten kuuluisan Duomon. Se on myös portti Pohjois-Italian järville ja Alpeille. Lentoaika: noin 3 tuntia.

Málaga, Espanja – Meno-paluulennot alkaen 211€

Málaga, Costa del Solin helmi, on tunnettu kauniista rannoistaan, Picasso-museostaan ja elävästä kulttuuristaan. Se on täydellinen sekoitus rentoutumista ja kulttuuria. Lentoaika: noin 4 tuntia 30 minuuttia.

München, Saksa – Meno-paluulennot alkaen 155€

München Baijerin sydämessä on tunnettu Oktoberfestistaan, mutta kaupunki tarjoaa myös muutakin, kuten maailmanluokan museoita, upean vanhan kaupungin ja vehreitä puistoja. Lentoaika: noin 2 tuntia 30 minuuttia.

Napoli, Italia – Meno-paluulennot alkaen 239€

Napoli on ikivanha kaupunki, joka sijaitsee Vesuviuksen varjossa. Se on kuuluisa pizzastaan, upeista arkeologisista kohteistaan sekä lähellä sijaitseviasta Caprin saaresta ja Amalfin rannikosta. Napolissa koet aidon italialaisen kulttuurin sykkeen. Lentoaika: noin 3 tuntia 10 minuuttia.

Nizza, Ranska – Meno-paluulennot alkaen 221€

Nizza on Ranskan Rivieran helmi ja se tarjoaa upeita rantoja, viehättäviä vanhoja kaupunkeja ja upeita museoita. Se on täydellinen yhdistelmä rentoutumista ja kulttuurin kokemista. Lentoaika: noin 3 tuntia.

Oslo, Norja – Meno-paluulennot alkaen 120€

Oslo, Norjan pääkaupunki, tunnetaan vehreydestä, vuonoista ja rikkaasta viking-historiastaan. Tutustu Vigelandin puistoon ja innovatiiviseen arkitehtuuriin. Lentoaika: noin 1 tunti 55 minuuttia.

Palma de Mallorca, Espanja – Meno-paluulennot alkaen 294€

Palma de Mallorca tarjoaa kauniita rantoja, historiallista arkkitehtuuria ja vilkasta yöelämää. Mallorcan saari on täydellinen paikka yhdistää rentoutuminen ja kulttuuriseikkailut. Lentoaika: noin 3 tuntia 55 minuuttia.

Pariisi, Ranska – Meno-paluulennot alkaen 179€

Pariisi, rakkauden kaupunki, on täynnä maailmankuuluja nähtävyyksiä, kuten Eiffel-torni, Louvre ja Notre-Dame. Koe ranskalaisen elämäntavan viehätys kävelyllä Seinen varrella tai kahvilassa istuen. Lentoaika: noin 3 tuntia.

Porto, Portugali – Meno-paluulennot alkaen 367€

Porto on tunnettu portviinistään, ja se on kaunis kaupunki, joka sijaitsee Douro-joen rannalla. Sen historiallinen keskusta on UNESCOn maailmanperintökohde, ja se tarjoaa unohtumattomia maisemia ja kulttuurikokemuksia. Lentoaika: noin 4 tuntia 20 minuuttia.

Praha, Tšekki – Meno-paluulennot alkaen 175€

Praha, tuo ”Sadan tornin kaupunki”, on täynnä historiaa, upeaa arkkitehtuuria ja boheemielämän tunnelmaa. Kävele Kaarlensillan yli ja ihaile Prahan linnaa. Lentoaika: noin 2 tuntia.

Reykjavik, Islanti – Meno-paluulennot alkaen 260€

Reykjavik on portti Islannin ainutlaatuiseen luontoon: geysireihin, jäätiköihin ja tulivuoriin. Tämä pohjoinen pääkaupunki tarjoaa myös vilkkaan kulttuuri- ja yöelämän. Lentoaika: noin 3 tuntia 30 minuuttia.

Riika, Latvia – Meno-paluulennot alkaen 106€

Riika on Baltian helmi, joka yllättää sinut art nouveau -arkkitehtuurillaan, historiallisella vanhakaupungillaan ja eläväisellä kulttuurielämällään. Se on täydellinen kohde viikonloppumatkalle. Lentoaika: noin 1 tunti.

Rodos, Kreikka – Meno-paluulennot alkaen 276€

Rodos on aurinkoinen saari Egeanmerellä, ja se tarjoaa upeita rantoja, antiikin raunioita sekä keskiaikaisen vanhankaupungin. Se on ihanteellinen yhdistelmä rentoutumista ja historiallista tutkimusmatkailua. Lentoaika: noin 4 tuntia.

Rooma, Italia – Meno-paluulennot alkaen 203€

”Ikuinen kaupunki” Rooma on täynnä historiaa Colosseumista Vatikaaniin. Nauti italialaisesta keittiöstä, tutustu antiikin raunioihin ja koe elävä italialainen kulttuuri. Lentoaika: noin 3 tuntia 20 minuuttia.

Salzburg, Itävalta – Meno-paluulennot alkaen 366€

Mozartin synnyinkaupunki Salzburg tarjoaa upeita barokkirakennuksia, elävää musiikkikulttuuria ja pääsyn kauniisiin Alppimaisemiin. Se on täydellinen kohde musiikin ja luonnon ystäville. Lentoaika: noin 2 tuntia 30 minuuttia.

Santorini, Kreikka – Meno-paluulennot alkaen 296€

Santorinin saari on tunnettu upeista auringonlaskuistaan, sinikattoisista kirkoistaan ja henkeäsalpaavista maisemistaan. Se on romanttinen kohde, joka tarjoaa unohtumattomia kokemuksia. Lentoaika: noin 4 tuntia.

Split, Kroatia – Meno-paluulennot alkaen 221€

Splitin historiallinen kaupunki ja sen eläväinen Riva-promenadi tarjoavat pääsyn Dalmatian saariston kauneuteen. Tutustu Diocletianuksen palatsiin ja nauti Adrianmeren kristallinkirkkaista vesistä. Lentoaika: noin 2 tuntia 50 minuuttia.

Stuttgart, Saksa – Meno-paluulennot alkaen 306€

Stuttgart, joka tunnetaan autoteollisuudestaan, tarjoaa myös upeita puistoja, museoita ja viinitiloja lähialueillaan. Tämä on erinomainen kohde teknologian ja luonnon ystäville. Lentoaika: noin 2 tuntia 30 minuuttia.

Tallinna, Viro – Meno-paluulennot alkaen 149€

Tallinna on yhdistelmä keskiaikaista charmia ja modernia kulttuuria. Sen hyvin säilynyt vanhakaupunki sekä nykyaikaiset ravintolat ja kahvilat tekevät siitä täydellisen paikan lyhyelle lomalle. Lentoaika: noin 50 minuuttia.

Tartto, Viro – Meno-paluulennot alkaen 155€

Tartto, Viron kulttuuripääkaupunki, on tunnettu yliopistostaan, elävästä taidekentästään ja viehättävästä vanhakaupungistaan. Sen rikas kulttuurielämä tekee siitä ihanteellisen kohteen niille, jotka haluavat tutustua Viron historiaan ja nykypäivään syvemmin. Lentoaika: noin 1 tunti 10 minuuttia.

Teneriffa, Espanja – Meno-paluulennot alkaen 404€

Teneriffa on Kanariansaarista suurin, ja kuuluisa Teide-vuorestaan, upeista rannoistaan ja monipuolisista maisemistaan. Tämä saari tarjoaa loistavat puitteet sekä rentoutumiseen että aktiiviseen lomaan. Lentoaika: noin 5 tuntia 30 minuuttia.

Tromssa, Norja – Meno-paluulennot alkaen 207€

Tromssa, portti Arktikseen, tarjoaa mahdollisuuden kokea revontulet ja keskiyön aurinko. Tämä kaupunki Arktisen piirin sisäpuolella on täydellinen kohde luonnon ihmeiden kokemiseen. Lentoaika: noin 2 tuntia 30 minuuttia.

Trondheim, Norja – Meno-paluulennot alkaen 144€

Trondheim on historiallinen kaupunki, jossa on Norjan ensimmäinen kansallinen pyhäkkö Nidarosin tuomiokirkko, joka tarjoaa upeita kulttuuri- ja luontokokemuksia. Lentoaika: noin 1 tunti 55 minuuttia.

Tukholma, Ruotsi – Meno-paluulennot alkaen 93€

Tukholma, joka tunnetaan kauniista saaristostaan ja eläväisestä kulttuuristaan, tarjoaa museoita, gallerioita ja historiallisia nähtävyyksiä. Se on loistava kohde niille, jotka nauttivat urbaanista elämästä ja luonnon läheisyydestä. Lentoaika: noin 1 tunti.

Varsova, Puola – Meno-paluulennot alkaen 167€

Varsova yhdistää menneen ajan historian ja modernin dynaamisuuden. Sen historiallinen vanhakaupunki, puistot ja kulttuurielämä tekevät siitä kiinnostavan kohteen. Lentoaika: noin 1 tunti 40 minuuttia.

Venetsia, Italia – Meno-paluulennot alkaen 203€

Venetsia on ainutlaatuinen kaupunki veden päällä, joka on kuuluisa kanavistaan, gondoleistaan ja historiallisesta arkkitehtuuristaan. Se on romanttinen kohde, joka tarjoaa unohtumattomia kokemuksia. Lentoaika: noin 2 tuntia 50 minuuttia.

Verona, Italia – Meno-paluulennot alkaen 204€

Verona, joka tunnetaan Romeon ja Julian kaupunkina, tarjoaa rikasta historiaa, kulttuuria ja upeita ruokaelämyksiä. Se on täydellinen yhdistelmä romantiikkaa ja italialaista charmia. Lentoaika: noin 2 tuntia 55 minuuttia.

Vilna, Liettua – Meno-paluulennot alkaen 185€

Vilna, Liettuan pääkaupunki, on täynnä historiallista charmia, barokkiarkkitehtuuria ja modernia taidetta. Se on eläväinen kaupunki, joka kutsuu tutkimaan sen kapeita kujia ja monipuolista kulttuuritarjontaa. Lentoaika: noin 1 tunti 30 minuuttia.

Visby, Ruotsi – Meno-paluulennot alkaen 148€

Visby on Gotlannin saaren helmi, keskiaikainen kaupunki, jonka muurit, kujat ja rauniot kertovat tarinoita menneisyydestä. Tämä UNESCO:n maailmanperintökohde on tunnettu myös kauniista ruusutarhoistaan ja keskiaikaisesta viikostaan, joka herättää historian eloon. Lentoaika: noin 1 tunti.

Wien, Itävalta – Meno-paluulennot alkaen 191€

Wien yhdistää keisarillisen historian, upean musiikin ja kahvilakulttuurin. Tutustu Schönbrunnin ja Hofburgin palatseihin, nauti wieniläisestä sacherkakusta ja koe klassisen musiikin konsertteja kaupungissa, joka oli Mozartin, Beethovenin ja muiden suurten säveltäjien koti. Lentoaika: noin 2 tuntia 20 minuuttia.

Wrocław, Puola – Meno-paluulennot alkaen 130€

Wrocław tunnetaan myös nimellä ”Puolan Venetsia” lukuisien kanaviensa ja siltojensa ansiosta. Kaupunki on kuuluisa värikkäästä markkinatoristaan, eläväisestä opiskelijaelämästään ja Piskorzowicen kääpiöistään, jotka tuovat leikkisyyttä kaupungin katukuvaan. Lentoaika: noin 1 tunti 45 minuuttia.

Zagreb, Kroatia – Meno-paluulennot alkaen 466€

Zagreb, Kroatian pääkaupunki, tarjoaa viehättävän yhdistelmän historiallista arkkitehtuuria, viihtyisiä kahviloita, taidegallerioita ja museoita. Sen vanhakaupunki Gornji Grad on täynnä tunnelmaa, ja kaupungin lukuisat puistot tarjoavat vihreitä keitaita keskellä kaupunkia. Lentoaika: noin 2 tuntia 20 minuuttia.

Zürich, Sveitsi – Meno-paluulennot alkaen 231€

Zürich, joka on Sveitsin taloudellinen sydän, tunnetaan korkeasta elämänlaadustaan, upeista järvimaisemistaan ja hyvin säilyneestä vanhastakaupungistaan. Se tarjoaa sekä urbaania vilskettä että luonnonrauhaa, tehden siitä täydellisen kohteen monenlaiseen matkailuun. Lentoaika: noin 2 tuntia 30 minuuttia.

Tässä vain pieni pintaraapaisu siitä, mitä Eurooppa tarjoaa matkailijoille. Voit lukea lisää matkakohteista, joissa on nimilinkki lisäaineistoon. Finnairin lennot Helsingistä avaavat ovet lukemattomiin seikkailuihin, oli kyse sitten kyse kulttuurista, historiasta, gastronomiasta tai luonnon kauneuden ihailusta. Helsingistä voit lukea lisää omassa matkaoppaassa INDIVUE – Matka Helsinkiin.

Finnairin lento Helsingistä Manner-Eurooppaan Finnairin siivin
Lentomatkaa Helsingistä Manner-Eurooppaan Finnairin siivin.

Halvin menolippu Eurooppaan – Finnairin kevät 2024

Tämä taulukko tarjoaa selkeän yleiskuvan Finnairin lentojen halvimmista hinnoista eri kohteisiin keväällä 2024, helpottaen matkustussuunnitelmien tekemistä.

Kaupunki ja maaMeno-paluulentojen hintaMenolippu
Alanya (Turkki) 269e
Alicante (Espanja) 198e 102e
Amsterdam (Alankomaat) 196e 77e
Antalya (Turkki)254e
Ateena (Kreikka)469e 233e
Barcelona (Espanja)182e91e
Bergen (Norja) 143e94e
Berliini (Saksa)151e70e
Billund (Tanska)176e 89e
Bodø (Norja) 180e 90e
Bologna (Italia) 195e 98e
Bordeaux (Ranska) 433e 214e
Bryssel (Belgia) 264e 123e
Budabest (Unkari) 171e 78e
Dublin (Irlanti) 182e 89e
Dubrovnik (Kroatia) 191e 100e
Düsseldorf (Saksa) 229e 104e
Edinburgh (Iso-Britannia) 208e 98e
Faro (Portugal) 436e 254e
Frankfurt (Saksa) 163e 64e
Fuerteventura (Espanja) 424e 226e
Gdaňsk (Puola) 146e 75e
Geneve (Sveitsi) 226e 108e
Gran Canaria (Espanja) 383e 204e
Göteborg (Ruotsi) 187e 93e
Hampuri (Saksa) 195e 96e
Hania (Kreikka) 274e 142e
Heraklion (Kreikka) 325e 156e
Innsbruck (Itävalta) 349e 118e
Krakova (Puola) 148e 77e
Kööpenhamina (Tanska) 162e 76e
Lanzarote (Espanja) 424e 226e
Larnaca (Kypros) 285e 144e
Lissabon (Portugali) 259e 128e
Ljubljana (Slovenia) 205e 98e
Kaupunki ja maaMeno-paluulentojen hintaMenolippu
Lontoo, Iso-Britannia194e87e
Lyon, Ranska408e199e
Madeira, Portugali482e234e
Madrid, Espanja219e109e
Malta, Malta535e277e
Manchester, Iso-Britannia208e90e
Milano, Italia168e81e
Málaga, Espanja211e109e
München, Saksa155e64e
Napoli, Italia239e117e
Nizza, Ranska221e112e
Oslo, Norja120e58e
Palma de Mallorca, Espanja294e143e
Pariisi, Ranska179e82e
Porto, Portugali367e185e
Praha, Tshekki175e83e
Reykjavik, Islanti260e130e
Riika, Latvia106e57e
Rodos, Kreikka276e144e
Rooma, Italia203e96e
Salzburg, Itävalta366e189e
Santorini, Kreikka296e146e
Split, Kroatia221e110e
Stuttgart, Saksa306e149e
Tallinna, Viro149e78e
Tartto, Viro155e82e
Teneriffa, Espanja404e206e
Tromssa, Norja207e110e
Trondheim, Norja144e100e
Tukholma, Ruotsi93e45e
Varsova, Puola167e82e
Venetsia, Italia203e98e
Verona, Italia204e98e
Vilna, Liettua185e93e
Visby, Ruotsi148e74e
Wien, Itävalta191e83e
Wrocław, Puola130e69e
Zagreb, Kroatia466e215e
Zürich, Sveitsi231e107e

Lue lisää:

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *