Wien ja alpit
|

Videoita Wienistä – Itävallan inspiroimia videoita

Ota tästä virtuaalinen matka Wieniin, Austria Traveling YouTube -videosoittolistani avulla. Tutustu mukaansatempaaviin videoihin, jotka kertovat matkaseikkailusta Helsingistä Wieniin, ylellisestä oleskelusta viiden tähden hotellissa, Wienin eloisasta kahvilamaailmasta, museoista ja aidoista intialaisen keittiön mauista Wienissä. Tutustu matkaan, joka ylittää rajat ja juhlii universaalia uudenoppimisen henkeä.

Videoita Wienistä. Paina playnappulaa ja näet koko videokokoelman, tekstityksillä tai ilman.

Tämä Wienistä ja Itävallasta tekemäni videokokoelma koostuu niin pitkistä Youtube-videoista kuin Youtube Shorts -videoista. Lisää videoita tähän kokoelmaan on luvassa myöhemmin.


Kaikki tämän Austria Traveling -kokoelman pitkät videot on nyt tekstitetty englanniksi ja suomeksi, ja osasta videoita löytyy tekstitys myös ruotsiksi, ranskaksi ja hindiksi. Muille kielille voit nyt käyttää automaattista käännösominaisuutta YouTuben videoasetuksista!

Suomenkielinen tekstitys – Mikä ihana syy katsoa videoni uudestaan!

Lue lisää matkustamisesta Euroopassa visuaalisista matkaoppaistani englanniksi https://indivue.com/trip-to-europe ja suomeksi https://indivue.fi/matka-eurooppaan

Tätä sisältöä et löydä mistään muualta kuin Indivuen blogeista ja somekanavilta!

Lue lisää:

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *