Terveisiä Mumbaista

Näkymä hotellista Intian Mumbaista

Saavuin Mumbaihin aamulla hieman ennen auringonnousua.
Matka meni hyvin. Olin varannut hotellini etukäteen internetin kautta ja tilannut myös airport-pickupin.
Vaan eipä ollutkaan mitään taksikuskia nimikyltin kera odottamassa minua portilla. Soitin hotelliin, ja huono-englanti-puhuva-mies selitti, että taksikuski oli estynyt tulemasta, koska sillä oli joku festival. No joo. Menin prepaid-taksi-luukulle, ja siellä seisoskeli eräs länsimaalainen nuori mies, joka oli tullut Saksasta samalla koneella kuin minä, ja koska molemmat olimme menossa Colabaan, hän ehdotti, että jakaisimme taksin. Ja niin teimme. Säästin 500 rupiaa tällä tavoin verrattuna pickup:iin.

Aurinko nousi ajaessamme Mumbain halki Colabaan. Kävin ensin hotellilla, jonka olin varannut, mutta koskapa en tykästynyt huoneeseen, niin tein ”oharit” heille takaisin enkä ottanut huonetta (kas näin se karma toimii). Taksikuskimme tiesi lähistöltä toisen hotellin, ja kävin katsomassa huonetta sieltä. Tykästyin huoneeseen ja jäin sinne. Pisteeksi i:n päälle huone oli vielä 100 rupiaa huokeampi kuin aiempi! Upeat näkymät 4. kerroksesta yli Mumbain ja merelle. Auringonnousu ja -lasku näkyvät. Ja Taj Mahalin (siis sennimisen hotellin) huippukin näkyy. No mutta, päätän raporttini Mumbaista tällä kertaa tähän. Kävin tuossa syömässä Dal Fry:n ja kun huomasin nettikahvilan, päätin poiketa sisään. Mukava olla täällä Mumbaissa. Ei onneksi ole niin kuuma kuin kesäkuussa.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.