Kategoriat
Goa Intia

Holi 15.3.2006 Goassa

Mapusassa tapasin pienen musisoivan holikulkueen, ja kun pysähdyin kuvaamaan sitä, ei siinä sitten paljoa mukistu, kun he hyökkäsivät kimppuuni värijauheineen ja värittivät minulle violetin otsan, sinivihreät posket…

Holi Goassa

Holi on Diwalin ohella hindujen suurimpia juhlia. Värien juhla. Holipäivänä ei kannata pukeutua parhaimpiinsa, kun värijauheet lentävät Intian kaduilla ja lopputulos on keltaisen punaisen vihreän violetin kirjava, niin ihmisten kasvoilla, vaatteissa kuin hiuksissa.
Koskapa tämä värien sekamelska on parhaimmillaan (tai pahimmillaan) aamusta puoleen päivään, jäi kirjavin minulta tällä kertaa kokematta. Toki iltapäivällä matkalla Mapusaan vastaan ajoi sitten monenvärisiä goalaisia. Mapusassa tapasin pienen musisoivan holikulkueen, ja kun pysähdyin kuvaamaan sitä, ei siinä sitten paljoa mukistu, kun he hyökkäsivät kimppuuni värijauheineen ja värittivät minulle violetin otsan, sinivihreät posket…

Kirjoittanut INDIVUE

Travel and art; blogging and photography, online since 2005

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.