Intialainen muoti ja ensimmäinen intialainen Vogue

Ensimmäinen intialainen Vogue

Opetus ja tietotaito intialaisissa muoti-instituuteissa on ollut huippuluokkaa jo kauan ja monet intialaiset muotisuunnittelijat työskentelevät lännessä ja länsimaisille merkeille. Heidän osaamisensa päihittää useat eurooppalaiset muotisuunnittelijat, ja toisin kuin moni luulee, eivät he suunnittele vain sareja ja lehengoja, eritoten jos ovat erikoistuneet länsimaiseen muotiin. 


Ensimmäinen intialainen Vogue ilmestyi lokakuussa 2007, mutta mm. Elle-lehti ja Marie-Claire ovat ilmestyneet Intiassa jo tätä aiemmin. Jean-Paul Gaultier on kehunut Intian olleen aina hänen huippumuotikokoelmiensa inspiraation lähde lännessä. Ohessa kuva tuosta ensimmäisestä intialaisesta Voguesta vuodelta 2007, jonka kansikuvassa mm. Bipasha Basu ja vuoden 2000 Miss Maailma Priyanka Chopra.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *