Kategoriat
ruoka

Nepalilainen ravintola Kantipur

Helsingin Punavuoren suunnalta on hävinnyt pari intialais-nepalilais -ravintolaa, mutta tilalle on tullut nepalilainen ravintola Kantipur. Kävin testaamassa ravintolan lounasaikaan ja ihastuin thalia jäljittelevään ideaan, jossa –

Sabji kofta ja kalaa

Helsingin Punavuoren suunnalta on hävinnyt pari intialais-nepalilais -ravintolaa, mutta tilalle on tullut nepalilainen ravintola Kantipur. Kävin testaamassa ravintolan lounasaikaan ja ihastuin thalia jäljittelevään ideaan, jossa samalle lautaselle sai riisin ja Naan-leivän lisäksi niin kasvis- kuin kalavaihtoehdon.

Kasvisannoksena oli menuuseen merkitty Malai Kofta, mutta ainakin meidän annoksiemme koftista puuttui juusto täysin, jolloin ne eivät olleet Malai Koftia, vaan pelkkiä kasvis koftia, Sabji Koftia. Tämä oli pettymys.
Vatsa tuli kyllä lounaalla täyteen, ja seuraavan kerran tarvitsi syödä vasta iltamyöhällä.

Ravintola Kantipur: Tähtiä ruoalle **, Sisustukselle ja tunnelmalle **Löydät lisää ravintola-arvosteluita oheisesta linkistä!Kirjoittanut INDIVUE

Travel and art; blogging and photography, online since 2005

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.