Auringonpolttama Goassa

Paraikaa on käynnissä kolmatta ja viimeistä festivaalipäivää Sunburn Festival Goa 2011 Candolimin rannalla Intian Goassa.

Candolim, sama ranta, josta kirjoittelin blogiin kuusi vuotta sitten. Silloin vuonna 2005 Candolimin viereisellä Calanguten rannalla järjestettiin joulun ja uuden vuoden välipäivinä suuri tanssitapahtuma biitsillä, josta taisinkin silloin mainita ainakin kuvan verran. Sen perusteella uskallan suositella Sunburn Festivaalia, jos olet massatapahtumien ystävä. 

Syy, miksi tuo festivaali saa sympatiapisteeni, on se, että se mainostaa itseään turvallisena, huumeettomana ja goalaisittain suurisydämisenä festivaalina. Lisätietoja ja videokuvaa löydät festivaalin virallisilta sivuilta www.sunburn.in 

Jos muuten tykkäät bongailla julkkiksia, niin vinkkinä kerrottakoon, että huhujen mukaan Bollywoodin näyttelijöistä ainakin Akshay Kumar saattaisi näyttäytyä kyseisillä festivaaleilla. Monesta Bollywoodin näyttelijästä poiketen hän vaihtaa uuden vuotensa Intiassa, ja syy, miksi hän vaihtaa sen Goassa, on hänen Anjunassa omistamansa huvila. Muita mahdollisia kyseiseen festivaaliin osallistuvia tähtiä ovat mm. Arjun Rampal, Priyanka Chopra ja Ranbir Kapoor. 


Vaikket tänä vuonna ehtisikään paikan päälle, on kyseinen festivaali jo muodostunut traditioksi, ja järjestettäneen taas ensi vuonna, kuudetta kertaa, vaikka huviluvan saaminen jäi tänäkin vuonna mahdollisimman viimetippaan.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.