Weekend festival lava vuonna 2023
| |

Weekend Festivalin tärpit vuodelle 2023

*pr blogiyhteistyössä Weekend Festival

Weekend Festival on suosittu elektronisen tanssimusiikin festivaali, joka kuuluu Suomen kesään. Tämä Pohjois-Euroopan suurimpiin elektronisen tanssimusiikin festivaaleihin kuuluva tapahtuma on tunnettu sen suuresta ja energisestä tunnelmasta, huippuluokan tuotannoista ja esityksistä sekä sen laajasta linjauksesta, joka kattaa useita elektronisen musiikin genrejä. Vuosien mittaan festivaali on myös houkutellut monia kansainvälisiä DJ-nimiä ja suuria yleisöjä.

Tapahtumapaikka on vaihdellut vuosien varrella ja tänä vuonna Weekend Festival järjestetään Espoossa, Vermon tapahtumapuistossa. Vermoon pääsee kätevästi junalla ja lähin juna-asema on Mäkkylä. Poistuttaessa Festivaali suosittelee käyttämään Leppävaaran asemaa. A-, L- ja U-juniin on lisätty vuoroja festivaaliviikonlopun ajalle ja lisävuorot löytyvät reittioppaasta.

Kuvittele kesäinen kaupunki, joka täyttyy väreistä, musiikista ja tanssivista ihmisistä. Hengästyttävä cocktail täynnä hauskoja hetkiä, uusia ystäviä ja unohtumattomia kokemuksia odottaa. Festivaali on parin päivän päässä ja 95% lipuista on jo tähän mennessä myyty.

Ensimmäisenä festivaalipäivänä perjantaina 4.8. lavalle nousee joukko maailmankuuluja nimiä. Esiintyjiä nähdään neljällä eri lavalla ja Weekend Stagella aloittaa Suomen oma Isac Elliot klo 15:15. Isac on tunnettu poikabändimäisestä popistaan ja hän viehättää varmasti kotiyleisöä omilla kappaleillaan.

Weekend-lavan perjantain esiintyjäkaartiin kuuluvat Isac Elliotin lisäksi Sexmane, Steve Aoki, Alan Walker ja Martin Garrix. Norjalainen Alan Walker tuonee mukanaan superhitit ”Faded”, ”Alone” ja ”Sweet Dreams” ja saa varmasti yleisön hyppimään ilosta. Perjantai-illan päättää hollantilainen huippu-DJ Martin Garrix, joka on useamman kerran valittu maailman parhaimmaksi dj:ksi. Martinin EDM-helmiä, kuten ”Follow”, on vaikea vastustaa.

Festivaalin toisena päivänä, launtaina 5.8., Weekend-lavalle astuvat Tungevaag, Ckay, Rehab, Scooter, Hardwell ja David Guetta. Lauantai-illan päättävä ranskalainen super-DJ David Guetta tunnetaan lukuisista hittibiiseistään, kuten ”Titanium”, joten voimme odottaa todella energistä show’ta!

Myös festivaalialueen muilta lavoilta löytyy mielenkiintoisia esiintyjänimiä. Esim. Future Stage -lavalla esiintyy lauantaina saksalainen Bunt, joka tuo mukanaan omaperäisen folk house -tyylinsä, joka sekoittaa elektronista musiikkia perinteisiin folk-elementteihin luoden ainutlaatuisen soundin. Hyvänä esimerkkinä tästä esim. kappaleet ”On My Way” ja ”Clouds”. Lisäksi drum’n’bassia soittava Metrik, joka on tunnettu kappaleistaan kuten ”We Are The Energy”, ”Parallel” ja ”Automata”, tulee täyttämään ilman mainioilla nopeatempoisilla biiseillään.

Löydät kätevästi kaikki tiedot Weekend Festivalin aikatauluista, esiintyjälistasta sekä muista yksityiskohdista Weekend Festivalin Instagramista. Lisäksi kaikki Weekendin esiintyjät ja aikataulut löytyvät myös luonnollisesti tapahtuman virallisilta verkkosivuilta. Muista, että kaikki tiedot voivat muuttua tapahtuman järjestäjän päätöksellä.

Näillä näkymin mukaan kannattaa pakata niin aurinkorasvaa kuin sateenvarjo sekä hyvät tanssikengät!

Hyödyllisiä linkkejä:

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *