Haluamme ihania alkoholittomia drinkkejä!

Alkoholiton kookosmaitodrinkki
Alkoholiton kookosmaitodrinkki

Terassikelit ovat Helsingissä juuri kuumimmillaan ja monessa kodissa juhlitaan koulun päättymistä ja kesäloman alkua.

Miten ihanaa onkaan juhlistaa tai rentoutua virvoittavan drinksulasillisen kera.
Varsinkin, jos se on alkoholiton!

En kuitenkaan muista nähneeni Suomessa alkoholittomia drinkkejä tarjolla yleisesti missään. Jos jotain alkoholitonta juotavaa haluaa, niin se on sitten aina cokista tai jaffaa, ja virvoitusjuomat usein pitävät sisällään vältettäviä lisä- ja väriaineita sekä keinotekoisia makeutusaineita, joiden vahingollisuuskaan ei ole enää mikään salaisuus.

Tämän herkullisen alkoholittoman drinkin nautin Intiassa, Goassa. Drinkki oli taidolla rakennettu kookosmaidon ympärille.

4 Comments

  1. Oih, näitä on muuten ikävä! Ja Intiaa muutenkin… Pian takaisin! Löysin vasta siun blogin, ihan mahtava tuo kuvaprojekti!!

  2. Itse pyytelen että baarimikot tekisivät mulle alkoholittoman drinksun. Yleensä he osaavat tehdä mansikka margaritan ja siihen se jääkin. Käytiin miehen kanssa vastikää Tallinnassa pyörähtämässä. Erään tasokkaan ravintolan menussa oli 3 alkoholitonta drinkkiä. Valitsin Virgin Mojiton. Oli hyvää! 🙂

  3. Kiitos kommenteista, tytöt. Anna – vilkaisin omaa projektiasi – onnea jatkoon!Reetta – näin muuten Tallinnassa vuosi takaperin myös Bollywood-nimisen ravintolan – en käynyt siellä sisällä, joten en voi sitä suositella. Muut Tallinnan intialaiset ravintolat vaikuttivat kyllä mainioilta.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *