Helppoa ja hyvää intialaista puolivalmisruokaa á la INDIVUE

Paneer Tikka Masala
Paneer Tikka Masala

Voiko kiireisen suomalaisen naisen elämä nyt enää ihanempaa ollakaan, kun Helsingistä saa valmispaneerjuustoa etnisestä ruokakaupasta ja maistuvaa intialaista curryateriakastiketta suoraan päivittäistavarakaupasta!

Valmiskastikkeeseen ei eläinkunnan tuotteita tarvitse lisätä, vaikka purkin kannessa niin lukisi, sillä kanan- tai sianlihan voi mainiosti korvata paneerjuustolla tai esimerkiksi halloumijuustolla ja vihanneksilla tai valmiskasvispyöryköillä, ja maistuva ateriakastikkeesi on valmis.
Vaihtamalla eläinkunnan lihatuotteet kasvistuotteisiin parannat samalla maailmaa aivan konkreettisesti. Kyllä, niin helppoa se on – syömällä kasvisruokaa voit parantaa maailmaa, jopa päivittäin!
Kun vielä keität kastikkeen lisäksi täysjyväriisiä valkoisen hötöriisin sijaan, on helppo ateriasi terveellisempi. Ja jos olet extreme-karppi,  niin voit korvata täysjyväriisin soijahiutaleilla ja edelleen lihatuotteet soijaproteiinilla tai juuston maitoproteiinilla, jolloin dieettisi ei mene hukkaan, kilosi karisevat ja maailma parantuu taas.
Oheisessa kuvassa on itsetehty Paneer Tikka Masala täysjyväriisin kera. Ruoanvalmistuksessa on käytetty hyvää Patak’sin Tikka Masala -intialaista curryateriakastiketta.

Tämä ei ollut maksettu mainos vaan Indivuen herkkuvinkki. Lisää herkkuvinkkejä löydät oheisen linkin tunnetuimmista intialaisista snackruoista!

Patak's Tikka Masala

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.