Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaaleilla vain yksi Bollywood-elokuva

Vilkaisin tuossa tänään julkaistua 25th Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaalin ohjelmistoa ja suureksi pettymyksekseni löysin sieltä ainoastaan yhden intialaisen elokuvan.

Tuo elokuva on nimeltään Love Rebels ja sen pääosassa olevat näyttelijät sen verran noviiseja, etten voi mainita heistä juuri mitään, paitsi että naispääosan esittäjä Parineeti Chopra teki viime vuonna debyyttiroolinsa elokuvassa Ladies vs. Ricky Bahl, jonka arvostelun löydät tästä Indivue-blogista oheisesta linkistä. Parineeti on muuten sukua viime vuonna R&A-festivaaleilla elokuvassa 7 Khoon Maaf nähdylle Priyanka Chopralle.
Toivottavasti festivaaleilla nähtävä pakistanilainen elokuva Noor kompensoi R&A -festivaalin puutteellista Bollywood-ohjelmistoa. On silti harmillista, että kun suomalaiset elokuvateatterit ja tv-kanavat ovat tunnetusti ympäri vuoden täynnä yhdysvaltalaisia elokuvia, niin silti jopa Rakkautta &Anarkiaa -festivaalikin näyttää äkkisältään hukkuvan juuri amerikkalaisten elokuvien ylitarjontaan.
Kolmantena mielenkiintoisena elokuvana Rakkautta & Anarkiaa-festivaaleilta löysin tänään ensi-iltansa saavan kotimaisen elokuvan Puhdistus, joka perustuu kirjaan, jonka jo kauan olen halunnut ehtiä lukea.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *