Suomalaisesta hernekeitosta intialaiseen hernekeittoon
Näin syntyy hernekeitosta lähes intialainen chole kulche, jonka valmistumista voit seurata vaikka tästä oheisen linkin chole kulche videoreseptistä.
”Vadelmat ovat makeita, hieman happamia ja supistavia ja viilentäviä ja niiden ’vipaka’ on pistävä. Ne stimuloivat vataa ja rauhoittavat kapha doshaa.”
Herkuttelin tofulla ja kukkakaalilla tunnetun etana-ravintola Fryysarinrannan terassilla Porvoonjoen varrella viime kesänä. Katso lyhytvideoni ohesta –
Tästä ei thali voi juuri paremmaksi maultaan muuttua. Ei muuten, kuin jälkiruokana toimivan gulab jammun osalta.
Intialainen ravintolakokemus Gdanskissa, Puolassa
Mukaani sieltä tarttui intialaisen keittiön inspiroimia tuotenäytteitä, joita olen tässä testaillut ja näin ystävänpäivän kynnyksellä tahdon kertoa sinulle lukijani tajunnanräjäyttävän kotitekoisen paneerjuustoreseptin, jolla pääset valloittamaan oman ystäväsi.
Katso video teehetkestä keskellä päivää rauhallisella lasipalatsin laiturin terassilla aivan Helsingin keskustassa
Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.