Kategoriat
ruoka

Kasvishampurilainen Mc Donald’siin!

Muistatko pamfletin Lisää kasvisvaihtoehtoja ravintoloihin, jonka kirjoitin vuosi takaperin kasvisruoan puolesta? Harmittelin silloin, ettei joka nurkan Mc Donald’s ole kuluneina vuosina panostanut kasvisruokaan, syrjien täten vegetaristeja sekä näyttäen kyseenalaistettavaa esimerkkiä perheen pienimmille.

Kasvishampurilainen Mc Donald'siin!
Muistatko pamfletin Lisää kasvisvaihtoehtoja ravintoloihin, jonka kirjoitin vuosi takaperin kasvisruoan puolesta?
Harmittelin silloin, ettei joka nurkan Mc Donald’s ole kuluneina vuosina panostanut kasvisruokaan, syrjien täten vegetaristeja sekä näyttäen kyseenalaistettavaa esimerkkiä perheen pienimmille.
Mainitsin samassa jutussa, miten herkullisia kasvisvaihtoehtoja Mc Donald’sit Intiassa tarjoavat.
Nyt, vuoden kuluttua, on iloksemme suomalaisen Mc Donald’sin menu muuttunut, sillä tänä päivänä Helsingin keskustan Mc Donald’s myy vihdoin myös kasvishampurilaisia. Eikä tuo kasvishampurilainen ollut hinnalla saati maulla pilattu – sen mausteet saavat minulta reilut kolme tähteä viidestä. 
Luin muuten uutisista, että tässä jonkun aikaa takaperin perustettiin Pohjois-Intiaan ensimmäinen, vain ja ainoastaan kasvisruokaa tarjoava Mc Donald’s. Se täytyykin ehdottomasti katsastaa, jos nurkille osuu!

Löydä lisää ravintola-arvosteluita oheisesta linkistä!

Kirjoittanut INDIVUE

Travel and art; blogging and photography, online since 2005

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.