Spectacular India – Intiaspektaakkeli

Spectacular India Vuotalossa

Kulttuurikeskus Vuotalossa Helsingin Vuosaaressa järjestettiin viime lauantaina 30.1.2016 Spectacular India -niminen Intiaspektaakkeli, joka oli Suomessa toimivien intialaisten tanssien harrastajien yhteisesitys paljolti Bollywood-elokuvista tutun musiikin tahdittamana.
Tämä Spectacular India -tanssishow koostui yhteensä 17 eri tanssinäytöksestä, ja tanssiesitysten välissä nähtiin valokuvia eri puolilta Intiaa sekä videokuvaa Suomesta. 

Spektaakkeli pysyi kiitettävän hyvin kasassa, vaikka tanssijoiden iät vaihtelivat n. 4-vuotiaasta viisikymmenvuotiaisiin, ja vaikka kyse oli mitä ilmeisimmin suurelta osin tanssin harrastajista, oli esitysten taso monelta osin korkea. Lisäksi sen, että esityksen naistanssijat olivat kauniisti puettuja ja että tanssijoiden ikäjakauma oli paljon Bollywood-elokuvissa nähtyä suurempi, oli myös ilahduttavaa huomata, että Suomestakin löytyy miespuolisia tanssijoita intialaisiin rytmeihin, sillä Vuotalon estradi todella hehkui miesten saapuessa lavalle. Kyseiset mies- ja naistanssijoiden yhteisnumerot olivat eittämättä Intiaspektaakkelin parhaimmistoa ja keräsivät täpötäydeltä katsomolta raikuvat aplodit.

Onkin mielenkiintoista nähdä, mitä Spectacular India -Intiaspektaakkeli tarjoaa ensi vuonna!

Sillävälin voit tutustua kyseisen spektaakkelin tanssiryhmiin sekä heidän toimintaansa osoitteissa 
www.etnica.fi, www.bollybeat.fi, www.dbdcdance.com, www.bollywoodkamlees.com, www.abolly.com, www.facebook.com/pistahboysfinland ja Chamak challo girls

Spektaakkelin kumppaneiden ja sponsoreiden toimintaan voit tutustua osoitteissa www.intiakeskus.fi, www.suomiintiaseura.fi, www.synergyworldwide.com ja www.facebook.com/BeautifulDresses

Kuvat ja teksti INDIVUE www.indivue.fi

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.