Hyväntekeväisyyttä Intiassa

Intiassa sosiaaliturva on lähes olematon Suomeen verrattuna ja sadat miljoonat köyhät elävät jatkuvassa puutteessa.

INDIVUE onkin mainostanut usean vuoden ajan etusivullaan hyväntekeväisyyttä ja hyväntekeväisyysjärjestöjä Intiassa, ja nyt, kun INDIVUEn etusivu on uusiutumassa ja linkit sieltä sitä myöten poistumassa, listasin nuo samat hyväntekeväisyysjärjestöt tähän artikkeliin, jotta lukijat löytäisivät ne kenties vieläkin paremmin tulevaisuudessa.

Kaikki allamainittu tieto on peräisin kyseisten järjestöjen omilta nettisivuilta, eikä INDIVUE takaa tietojen oikeellisuutta tai linkkien toimivuutta.
Sen INDIVUE voi kuitenkin taata, että oheisiin linkkeihin kannattaa ehdottomasti tutustua sekä mielensä rohkaista ja lähteä vaikka puoleksi vuodeksi vapaaehtoistyöhön Intiaan, sillä sitä kokemusta on vaikea katua.

Hyväntekeväisyysjärjestöjä Intiassa:

 • Centre for Enviroment Education, CEE – Keskittyy ympäristökasvatukseen
 • Chetna for women, young people, children – Opetuksen, koulutuksen, terveyden ja ravintotietouden keskus naisille, nuorille ihmisille ja lapsille
 • ExNoRa International focusing on mobilizing and empowering communities to participate in preserving nature and preventing environmental degradation, thereby improving the quality of life of the common man – Elämän laadun parantamista ympäristön suojelun kautta
 • HelpAge India, fighting isolation, poverty and neglect – Järjestö keskittyy vanhusten hyvinvointiin Intiassa
 • NGOs of India
 • Save the Children, India is India’s leading independent child rights organization which is working in 20 states to make a difference in the lives of the most socially-excluded children of India – Lasten oikeuksien järjestö, joka toimii 20 Intian osavaltiossa vähäosaisimpien lasten hyväksi
 • UNICEF on maailman vaikutusvaltaisin lastenjärjestö, jonka työ perustuu YK:n lapsen oikeuksien sopimukseen, jonka tärkein tavoite on perusoikeuksien: terveyden, koulutuksen, tasa-arvon ja turvan takaaminen jokaiselle lapselle. UNICEF toimii yhdessä kumppaneidensa kanssa yli 190 maassa.
 • UNDP has worked in India since 1951 in almost all areas of human development from democratic governance to poverty eradication to sustainable energy and environmental management – Järjestö on toiminut Intiassa vuodesta 1951 inhimillisen kehityksen puolesta
 • WWF India – Rakentaa Intiassa tulevaisuutta, jossa ihmiset ja luonto elävät yhdessä harmoniassa
 • www.giveindia.org – Linkissä lista Intialaisista hyväntekeväisyysjärjestöistä
 • SOS-Lapsikylä edistää lasten ja perheiden hyvinvointia niin Suomessa kuin maailmallakin

Jos tiedät jonkin hyväntekeväisyysjärjestön Intiassa, jota ei ole tässä artikkelissa tai oheisissa linkeissä mainittu, niin olethan ystävällinen ja lisäät sen kommenttiosioon tähän alle, kiitos!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *