Ilmaisia Intia-aiheisia kirjoja Google Play -sovelluksessa

Jos Intia-aiheinen kirjallisuus kiinnostaa sinua, niin Google Play -sovelluksesta löytyy muutama Intia-aiheinen kirja, jotka ovat luettavissa ilmaiseksi.
Kyseiset teokset ovat ranskalaisten historiaa Intiassa käsittelevä History of the French in India sekä Louis Jacolliottin kirjoittama raamatusta Intiassa kertova the Bible in India.
Muita ilmaisia Intiaa käsitteleviä kirjoja ovat intialaista kotitaloutta ja intialaisia reseptejä käsittelevä R.Riddellin teos Indian Domestic Economy and Receipt Book, sekä Thomas Mauricen ja Inigo Barlowin teos Indian Antiquities ja George Copwayn teos Indian Life and Indian History, jotka molemmat käsittelevät Intian historiaa ja ovat englanninkielisiä.
Myös maksullisia Intiaa yleisesti käsitteleviä teoksia löytyy Google Play -sovelluksesta englanniksi ja ne ovat Burton Steinin kirjoittama A History of India sekä Lawrence Cohenin kirjoittama No Aging in India.

Goasta puolestaan voit lukea seuraavat Goan historiaa käsittelevät kirjat ilmaiseksi englannin kielellä:
Denis Louis Cottineau de Kloguenin teoksen a Historical Sketch of Goa, the Metropolis of the Portuguese Settlements in India sekä Charles Dellonin teoksen Dellon’s Account of the Inquisition at Goa.
Maksullisena puolestaan löytyy David Abramin teos the Rough Guide to Goa.

Mumbai– tematiikalla ei Google Playsta löytynyt ilmaisia kirjoja, mutta maksullisina teoksina löytyivät S. Hussain Zaidin ja Jane Borgesin kirjoittama teos Mafia Queens of Mumbai, Anita Berin kirjoittama Vada Pav in Mumbai, paikallisten toimittajien kokoama teos Mumbain kuuluisasta marraskuisesta murhenäytelmästä sekä Helio San Miguelin teos World film locations Mumbai, joka käsittelee intialaisten ja ulkomaalaisten elokuvantekijöiden tapoja jälleenesittää Mumbain moninaisen urbaaneja sekä humaaneja maisemia.
Kaikki nämä teokset löytyvät siis Google Playsta englanninkielisinä.

Delhi-tematiikalla Google Playsta löytyy ilmaiseksi englanninkielinen the Handbook for Delhi, suomeksi Käsikirja Delhiin. Myöskin Intian Delhin rautateiden historiaa käsittelevä englanninkielinen teos nimeltään Opening of the Meerut and Umballa Section of the Delhi Railway, on the 14th of November 1868 on ilmainen.
Maksullisina Delhi-aiheisina kirjoina löytyvät Mala Dayalin teos Celebrating Delhi sekä Swapna Liddlen teos Delhi 14: Historic walks.

Intian Chennaista ei puolestaan löytynyt ilmaisia kirjoja, mutta maksullisina löytyivät Mary E. Hancockin teos The Politics of Heritage from Madras to Chennai, Chuck Munsonin teos Transitioning the Supply Network of Chennai Engineering Ltd to Cloud Computing, Tulsi Badrinathin teos Madras, Chennai and the Self: Conversations with the City sekä vielä Koral Dasguptan teos The Success Journey of Chennai Express Extracted from Power of a Common Man, joka käsittelee Indivuessakin arvosteltua hauskaa Shah Rukh Khan -elokuvaa Chennai Express.

Kaikki tässä artikkelissa mainitut kirjalliset teokset löytyvät siis englanninkielisinä Google Playsta.
Intiaa ja kaikkia yllämainittuja kaupunkeja sekä osavaltioita on käsitelty ja tullaan myös myöhemminkin käsittelemään tässä blogissa suomeksi, joten kannattaa pysyä kuulolla!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *