Joogapalikoita ostamassa

Tämänvuotisilla joogafestivaaleilla Kaapelitehtaalla saatiin tutustua muun muassa Yogishopin valikoimaan. Yogishop jakoi joogamessuilla tuotekasseja, joita käyttämällä heidän liikkeessään sai 10% alennuksen.
Menin tutustumaan heidän Helsingin Eerikinkadun liikkeeseensä, joka osoittautui yllättävän vaikeaksi löytää, sillä Yogishopin julkisivu tyylikkäällä Eerikinkadulla oli niin maltillinen.
Joogakauppa tarjosi tuota samaa maltillisen tyylikästä yleisilmettä liikkeen sisälläkin ja hyvä henki ja harmonia siellä vastaanottivat asiakkaan.

Kaikki tarpeellinen joogaajalle tuntui Yogishopista löytyvän – jopa se katosta roikkuva lakana, joka mahdollistaa ilmajoogan, oli laitettu kauniisti esille, samoin kuin moni hyvä joogasta kirjoitettu kirja.

Joogapalikat

Oheiset joogapalikat löytyivät kaupasta mukaani. Joogapalikoita käytetään erityisesti Iyengar joogassa ja ne helpottavat huomattavasti monen jooga-asanan hallintaa. Käytäntö on osoittanut niiden erinomaisuuden ja kehotankin vilpittömästi kokeilemaan joogapalikoita.

Joogakauppa Yogishopia Eerikinkadulla voisin puolestani suositella sellaisellekin ihmiselle, joka ei pidä kaupoissa käymisestä, sillä shoppailukokemus siellä ei ollut millään muotoa päällekäyvä eikä tyrkyttävä, vaan pikemminkin teehuonemainen ja hyväätahtova.

Lue seuraavasta myös muut artikkelini erityisesti joogaan liittyen: http://bit.ly/Jooga

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *