INDIVUE suomeksi

Matkoilla! Blogiterveisin ja valokuvin, Indivue; www.indivue.blogspot.com
Matkoilla! Blogiterveisin ja valokuvin, Indivue: www.indivue.blogspot.com

INDIVUE on yli kymmenen vuoden ikäinen blogisivusto, jonka tekijänä ja ylläpitäjänä toimii itseoppinut elämäntaiteilija. Sivusto keskittyy matkustamiseen ja taiteeseen.

Vuonna 2005 INDIVUE alkoi Intiasta muutamalla vaatimattomin laittein otetulla sekä suurin vaivoin että hitain nettinopeuksin blogatulla kuvalla, tarkemminottaen yksi_kuva_puolessa_tunnissa-nopeudella, ja Intia olikin tuolloin vuonna 2005 vielä suurimmalle osalle suomalaisistakin kaukainen ja saavuttamaton maa.

Onkin mielenkiintoista nähdä, miltä bloggaus, taide ja matkustaminen, esim. Intiassa, tulevat näyttämään kymmenen vuoden kuluttua tästä, kun virtuaalilasit tekevät juuri tuloaan suomalaistenkin kauppojen hyllyille eläessämme vuotta 2016!

Vuonna 2016 INDIVUE on uutuutenaan aloittanut blogiyhteistyön ja jos teksti-, kuva- ja / tai videoartikkeli on syntynyt blogiyhteistyönä, se tullaan merkitsemään erikseen tunnisteella ”blogiyhteistyö”, jolloin löydät kyseisen artikkelin helposti tunnisteen blogiyhteistyö alta.

Jos siis sinä tai yrityksesi on kiinnostunut (kaupallisesta) blogiyhteistyöstä, tai sponsoroinnista, joka sopii INDIVUEn teemoihin, niin ota toki yhteyttä Indivuen ylläpitoon sähköpostiosoitteeseen indivue(a)gmail.com!

INDIVUE on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa –
Liity mukaan seuraajaksi, lue visuaalisesti vaikuttavia postauksia seinältäsi, sekä tykkää ja jaa eteenpäin!

Indivue Twitterissä suomeksi
Indivue Facebookissa
Indivue Instagramissa
Indivue Pinterestissä
Indivue englanniksi
Indivue Twitterissä englanniksi
Indivue YouTube:ssa
Indivue Tripadvisorissa
Indivue suomeksi

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.