Kis Kisko Pyaar Karoon – Bollywood, 2015; Leffa-arvio

Hassunhauska Bollywood-komedia, jossa yhdellä miehellä on neljä vaimoa, jotka eivät tiedä toistensa olemassaolosta. Naiset ovat päätyneet kyseiseen tilanteeseen vahingossa, sattuman kautta, koska mies on niin suurisydäminen ja hyväntahtoinen.

Elokuvan Kis Kisko Pyaar Karoon pääosassa nähdään Kapil Sharma, yksi Intian suosituimmista talkshow-isännistä, jonka näyttelijätaidot osoittautuvat paremmiksi kuin äkkiseltään olisi arvannut. Kapilin puheaksentti on kuitenkin elokuvassa yhtä nopeatempoinen kuin talkshowssa, mikä vaikeuttaa elokuvan seuraamista ja vaatii ehdottomasti englanninkielisen tekstityksen hindiä tavailevalle.

Mielenkiintoisena detaljina mainittakoon, että tässä intialaisessa elokuvassa Kis Kisko Pyaar Karoon nähdään myös skandinaavista kauneutta, sillä yksi naispääosan esittäjistä on Elli Avram, ruotsalais-kreikkalainen malli, joka tekee paraikaa näyttelijättären uraa Bollywoodissa. Kis Kisko Pyaar Karoon on hänen järjestyksessä toinen Bollywood-elokuvansa.

Elokuva saa rimaa hipoen kolme tähteä, sillä filmi onnistuu pitämään mielenkiinnon yllä ja suupielet korvissa suurimman osan ajasta.
Aivot pitää kuitenkin ehdottomasti jättää narikkaan, jos aikoo elokuvan lopputekstit nähdä. ***Kis Kisko Pyaar Karoon -traileri

Lue lisää Bollywood-elokuvista täältä!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *