Tammikuun 2018 parhaimmat Facebook-päivitykset sekä onko hashtageista hyötyä

Niin, voi kai sitä itsekin omista Facebook-päivityksistään tykätä. Edes sen verran, että kirjoittaa parhaimmista FB-päivityksistään oman blogiartikkelin, jotta Facebookia seuraamattomatkin pääsevät nopeasti juttuun mukaan.

Ja varsinkin, jos sattuu harrastamaan mindfulnessia silloin tällöin, voi FB-päivitysten arviointi olla itseasiassa jopa silmiäavaavaa.

Kaikkihan tiedämme, että kun Facebook-päivitysten boostaamiseen ei käytä rahaa, on näkyvyys Facebookissa erittäin heikkoa, varsinkin silloin, kun tykkäyksiä ja jakoja ei heru.
Tämän vuoksi siis joitain asioita myös joutuu ja saa toistaa.

Näin jälkikäteen katsottuna näyttävät hashtagit tammikuun FB-postauksissa aika tönköiltä, ja vaikka ne tarjoavatkin lukijalleen usein lisätietoa kyseisistä aiheista, voisi niiden käytöstä melkeinpä jopa luopua pelkästään esteettisistä syistä.
Sillä myös sen verran voin lukijoilleni paljastaa, että vaikka maailmassa on Facebook-käyttäjiä eniten Intiassa, niin Intiaan liittyvien hashtagien käyttäminen ei tuo yhtään lisää lukijoita Intiaan liittyville FB-postauksille, vaikka niiden kieli olisi englanti. Outoa, mutta totta.

Mutta ehkäpä juuri tämän vuoksi FB-fanit tarvitsevat bloggareita, jotka jakavat FB-päivityksiä myös muualle nettiin ja blogosfääreihin.

Seuraavaksi siis Indivuen tammikuun 2018 parhaimmat Facebook-päivitykset, jotka näkyvät sinulle, jos selaimesi antaa myöten ja jos Facebook ei muuntele jakokäytäntöjään.


Tammikuun 2018 parhaimmat Facebook-päivitykset 

Tammikuu aloitettiin siis pääsylippuarvonnalla Matkamessuille Helsinkiin.
Arvontaan oli helppo ottaa osaa kertomalla, mistä matkakohteesta haluaisi Indivuen kirjoittavan enemmän.
Islanti oli erittäin toivottu kohde, ja Islannista Indivue sitten kirjoittikin artikkelin otsakkeella Matkasuunnitelma ja -vinkit Islantiin. Voit lukea sen oheisesta linkistä!

The Real India Experience on tällä hetkellä jo yli kolmenkymmenen Intiasta kertovan lyhytvideon kokoelma, joka on osa Indivuen kirjoittamaa Suurta Intian Matkaopusta, jota on kirjoitettu ja kuvattu jo kolmentoista vuoden ajan. Videoita kokoelmaan päivitetään myöhemmin lisää ja voit helposti seurata projektin etenemistä tilaamalla Indivuen YouTube-kanavan!

Tämä video Cabo de Ramasta on tärkeä osa Matkaopusta Goaan, sillä Cabo de Rama on Etelä-Goan parhaimpia nähtävyyksiä ja kauneimmillaan juuri monsuunin jälkeen, kuten oheisella kuvaamallain videolla vuodelta 2006. Katso myös vuonna 2011 julkaistu kuva samasta aiheesta – Voiko tämän lähemmäksi Bollywoodia enää päästäkään?

Digimaalauksia ja matkavinkkejäMainos Indivuen Pinterest galleriasta aiheenaan Suomi

Englanninkielinen mainos Indivuen Matkaopuksesta Goaan

Oheinen artsy kuva, jossa sula vesi kohtaa jään, jonka pinnasta sinitaivas heijastuu, viritti tunnelmaa, kun Helsingin Matkamessut lähestyivät tammikuussa 2018. Indivue oli messuilla mukana bloggaajana.

Tämän videon julkaisemisen kohdalla voidaan todella puhua kärsivällisyydestä –
sillä Indivue bloggasi aikoinaan, vuonna 2007, kuvan tämän saman Lotus-temppelin luota
ja vasta reilu kymmenen vuotta myöhemmin pystyi bloggaamaan videon tuosta samasta paikasta.
Todellakin, nettiyhteydet Intiassa olivat tuolloin vuonna 2007 niin kehnot, ettei se ollut silloin mahdollista.
Kymmenen vuotta puolestaan kesti, ennenkuin sain käyttööni tarpeeksi hyvän laitteen, jotta pystyin videon julkaisemaan.

Ja sen vuoksi jouduttiin odottamaan myös seuraavaa videota, videota auringonlaskusta Taj Mahalin takana Agrassa, jossa kävin vuonna 2007, ja josta silloin pystyin vain Intian olosuhteissa bloggaamaan kuvamontaasin, jonka löydät oheisesta linkistä. Älä kuitenkaan naura sille. Se oli totisinta digitaalista totta silloin.

Qtub Minar nähtiin myös Indivuen blogissa jo vuonna 2007 useamman kuvan kera. Oheisessa linkissä niistä yksi.

Helsingin Matkamessuilta vuonna 2018 saatiin puolestaan seuraavanlainen inspiroiva kuvakokoelma videolle.
Lisää kuvia Matkamessuilta löydät Indivuen Facebook-sivulta!

Koko Intia kuvissa ja videoissa on puolestaan ehdoton aarreartikkeli Intiafaneille, vaikka itse sanonkin. Se löytyy myös englanniksi oheisesta linkistä!

Intia onkin ollut koko tämän alkuvuoden suuresti läsnä tavallisen tallaajankin elämässä, kun Intian suurlähetystö järjesti yhdessä Suomi-Intia-seuran kanssa ensalkuun luentosarjan intialaisista tansseista loppuvuodesta 2017 ja jatkoivat sen jälkeen vuonna 2018 kuuden ayurveda-aiheisen luennon sarjalla. Sitä seurasivat parin illan kestävä India Travel Diaries -tapahtuma, jossa neljä Intian matkaajaa kertoi omista matkakohteistaan ja kaiken tämän lisäksi vielä Raga Vedika -niminen luento ja demonstraatio -sarja, joka järjestettiin Musiikkitalon auditoriossa, ja jota Indivue myös mainosti FB-sivullaan.

Totisesti, kyllä Intian ystäviä on nyt hemmoteltu. Eikä siinä vielä kaikki – vielä tänä keväänä on tulossa Business Seminar aiheesta ”Transforming India: Insights into Business Culture in India” 19.3. sekä Conference on Sanskrit Texts 23.- 24.3. – Löydät lisätietoja kyseisistä tapahtumista Intian Suurlähetystön Facebook-sivulta, johon pääset oheista kuvalinkkiä seuraamalla.

Ja kuvista puheenollen, nähtiinhän Helsingissä myös intialaisesta valokuvaajasta Raghu Raista kertova dokumentti sekä näyttely hänen valokuvistaan, kuten Indivue ennakkomainosti mm. FB-sivullaan ja tässä blogissa.

Tässä olivat siis tammikuun 2018 parhaimmat Facebook-päivitykset.
Voit tilata Indivuen FB-sivun helposti täältä!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *