Finlaysonin Reno-pussilakanasetti – vaikka mukaan matkalle

Finlaysonin Reno-pussilakanasettiä


(Mainos: Postaus on vastine Finlaysonilta saadusta pussilakanasetistä.)

Sain tutustua ja koekäyttää uudenuutukaisen Finlaysonin Reno-flanellipussilakanasetin ja tässä viisi syytä, miksi sellaisen voisi itselleen hankkia –
  1. Pussilakanasetti on 90% kierrätettyä materiaalia. Uni siinä maistui kuitenkin normaalisti. Tyynyliina saattaa tuntua hieman karhealta puuvillasatiiniin ja silkkiin tottuneelle herkälle iholle.
  1. Finlaysonin Reno-pussilakanasetti imitoi ulkonäöltään 90% aitoa tummansinistä farkkukangasta. Pehmeydeltään pussilakana ja tyynyliina ovat kuitenkin flanellimaisia, kaukana farkkujen kovuudesta. Pesun jälkeen vuodevaatteet vaatisivat silittämisen tuottaakseen parhaimman mahdollisen visuaalisen farkkuefektin.
  1. Maineikkaan Finlayson tuotteen pakkauksessa on logo Design From Finland. (Tuote on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Portugalissa.)
  1. Jos olisin teini, voisivat farkkupussilakana ja -tyynyliina olla erityisen hyvin makuuni.
  1. Ja viimeisenä, muttei vähäpätöisimpänä – jos lähtisin matkalle jonnekin kylmään ilmastoon, kuten esim. Delhiin kevättalvella ja haluaisin kantaa reissussa mukana omat lakanani, olisi flanellinen Reno-pussilakana mainio juuri siihen tarkoitukseen, koskapa kangas on paksumpi ja lämpöisempi kuin perinteinen pehmoiseksi nukuttu ja lingottu puuvillapussilakana. Ikäänkuin viileä ja kevyempi vaihtoehto makuupussille.
Lähikuva Reno-pussilakanasta
Kirjoitin aiemman artikkelin Finlaysonin uutuuksista keväälle 2019 – lue myös se ohesta!
Finlaysonin Reno-pussilakana
Löydät lisää mielenkiintoisia blogiyhteistyöartikkeleita täältä.
Advertisements

Vastaa