Finlaysonin Reno-pussilakanasetti – vaikka mukaan matkalle

*(Mainos: Postaus on vastine Finlaysonilta saadusta pussilakanasetistä)


Sain tutustua ja koekäyttää uudenuutukaisen Finlaysonin Reno-flanellipussilakanasetin ja seuraavaksi kerron viisi syytä, miksi sellaisen voisi itselleen hankkia –

5 syytä hankkia Reno-flanellipussilakanasetti

  • Pussilakanasetti on 90% kierrätettyä materiaalia. Uni siinä maistui kuitenkin normaalisti. Tyynyliina saattaa tuntua hieman karhealta puuvillasatiiniin ja silkkiin tottuneelle herkälle iholle.
  • Finlaysonin Reno-pussilakanasetti imitoi ulkonäöltään 90% aitoa tummansinistä farkkukangasta. Pehmeydeltään pussilakana ja tyynyliina ovat kuitenkin flanellimaisia, kaukana farkkujen kovuudesta. Pesun jälkeen vuodevaatteet vaatisivat silittämisen tuottaakseen parhaimman mahdollisen visuaalisen farkkuefektin.
  • Maineikkaan Finlayson tuotteen pakkauksessa on logo Design From Finland. (Tuote on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Portugalissa.)
  • Jos olisin teini, voisivat farkkupussilakana ja -tyynyliina olla erityisen hyvin makuuni.
  • Ja viimeisenä, muttei vähäpätöisimpänä – jos lähtisin matkalle jonnekin kylmään ilmastoon, kuten esim. Delhiin kevättalvella ja haluaisin kantaa reissussa mukana omat lakanani, olisi flanellinen Reno-pussilakana mainio juuri siihen tarkoitukseen, koskapa kangas on paksumpi ja lämpöisempi kuin perinteinen pehmoiseksi nukuttu ja lingottu puuvillapussilakana. Ikäänkuin viileä ja kevyempi vaihtoehto makuupussille.
Lähikuva Reno-pussilakanasta

Kirjoitin aiemman artikkelin Finlaysonin uutuuksista keväälle 2019 – lue myös se ohesta!

Tämä artikkeli on toteutettu blogiyhteistyönä. Löydät lisää mielenkiintoisia blogiyhteistyöartikkeleita täältä.

Finlaysonin Reno-pussilakanasettiä

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.