Intialainen elokuva Sodankylän elokuvafestivaaleilla

Ei ole Bollywoodia Suomessa Sodankylän elokuvafestivaaleilla koskaan nähty, kuten lukijani hyvin tietävät, mutta tänä vuonna nähdään sentään intialainen elokuva Sodankylässä, sillä sellainen on päässyt mukaan festivaaliohjelmistoon.

Arvatenkin kyseinen intialainen elokuva on jo-edesmenneen Satyajit Rayn ohjaama.

Satyajit Rayn klassikkoelokuva nimeltään Tien laulu (Pather Panchali) vuodelta 1955 nähdään Sodankylässä 12.-16.6.2019 välisenä aikana pidettävillä Keskiyön auringon elokuvafestivaaleilla (Midnight Sun Film Festival), mikä täten menovinkkinä mainittakoon.

Muut festivaaleilla mukana olevat elokuvat tulevat mm. Ranskasta, Iranista, Japanista, Taiwanista, Suomesta, Iso-Britanniasta, Yhdysvalloista, Puolasta, Liettuasta, Kanadasta, Espanjasta ja sanoinko jo, Yhdysvalloista.

Lue lisää Bollywoodista ja intialaisista elokuvista täällä.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *