iloveme-messut 2019 ja pääsylippuarvonta

* Blogiyhteistyössä: Messukeskus

I love me on Pohjois-Euroopan suurin hyvinvointitapahtuma, joka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 18.-20.10.2019.

Tapahtuma kerää yhteen kaikki muodista, kauneudesta, terveydestä, luonnonmukaisuudesta ja joogasta kiinnostuneet tutustumaan tulevan kauden hius- ja meikkityyleihin, muodin kuumimpiin trendeihin, koru- ja kellomaailman viimeisimpiin tuuliin sekä uusimpiin kauneuden- ja terveydenhoitotuotteisiin sekä -palveluihin. Tutustu iloveme-messuohjelmaan täällä!

Tapahtuma on käynnissä Messukeskuksessa koko syyslomaviikonlopun 18.-20.10.2019 ja nyt sinulla on mahdollisuus voittaa ilmainen pääsylippu tapahtumaan haluamasi päivänä –

Kerro kommenttikentässä, minkä aihepiirin tekstejä mieluiten luet INDIVUE-blogista ja liitä mukaan sähköpostiosoitteesi, niin voit voittaa arvonnassa pääsylipun iloveme-messuille! Arvonta suoritetaan tiistaina 15.10. klo 23:59 ja lippu toimitetaan seuraavana päivänä 16.10. sähköpostitse.

Voit osallistua arvontaan myös sähköpostilla. Laita tällöin meilin otsikoksi iloveme-pääsylippuarvonta ja lähetä se osoitteeseen indivue @ gmail.com. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Onnea arvontaan ja tule sellaiseksi kun olet!

3 Comments

  1. Ravintoon, hyvinvointiin ja terveyteen liittyvää aiheistoa. Tottakai myös kauneudenhoitoon ja muotiinkin keskittyvät asiat ovat erittäin kiintoisia??????!

  2. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Lipun saivat Yasmin ja Sepe. Jos onnetar ei tällä kertaa suosinut sinua, niin koita onneasi seuraavassa arvonnassa, jossa voit voittaa pääsylipun Kirjamessuille! Tilaamalla blogin saat myös tulevat arvontapostaukset!

Comments are closed.