Videon Karnevaalit Goassa 2013 kansikuva
| |

Karnevaalihuumaa Goassa vuonna 2013

Helmikuu on Goassa karnevaalien aikaa, niinkuin olen vuosien mittaan muutamaan otteeseen maininnut. Karnevaali Goassa pitää sisällään Viva Carnival -karnevaalikulkueen, joka nähdään silloin neljänä eri päivänä neljässä eri kaupungissa, jotka useimmiten ovat Mapusa Pohjois-Goassa, Panjim ja Vasco Keski-Goassa ja Margao Etelä-Goassa.

Karnevaalikulkuetta ja karnevaaliyleisöä Goassa, Intiassa
Karnevaalikulkuetta Goassa

Bloggasin ensimmäisen kerran Goan Viva Carnival -tapahtumasta vuonna 2006 autenttisin Nokian kännykkäkuvin ja voit yhä nähdä ne karnevaalikuvat täällä blogissa.

Muistaakseni samana vuonna kuvasin myös Panjimissa huikean karnevaalikulkueen filmikameralla, mutta silloin minulla oli epäonnea matkassa mukana, sillä menetin kaikki ne upeat karnevaalikuvat kameran filmirullan myötä.

Karnevaalitanssijoita Intiassa
Karnevaalitanssijoita Intiassa

Vuonna 2013 postasin jälleen tuoreita karnevaalikuvia Goasta ja nyt, seitsemän vuotta myöhemmin on vihdoinkin videon aika. Löydät nyt koko 20 minuuttia pitkän karnevaalivideon päivitettynä oheisesta linkistä!

Videolta näet mm. kuinka paikalliset lapset, nuoret ja aikuiset ovat kerääntyneet kadun varteen ihmettelemään karnevaalikulkuetta, jossa nähdään mm. perinteisiä kalastajia ja maanviljelijöitä Goasta asiaankuuluvine asuineen sekä goalaisia kansantanssijoita. Lisäksi nähdään mm. nuoria osoittamassa mieltä paikallisten maanviljelijöiden puolesta, tiikeri osoittamassa mieltä Goan luonnon puolesta, paikallista seksivalistusta, itämaisiksi naisiksi pukeutuneita miehiä, smurffeja, intialaisia ja eurooppalaisia piirroshahmoja sekä nuoria tyttöjä ja poikia tanssimassa keskenään.

Seuraavassa videossa pienet maistiaiset siitä, miltä karnevaalit näyttivät Intian Goalla helmikuussa 2013:

Lue myös aiempi artikkelini 5 syytä kokea Goan karnevaalit

ja tutustu päivittyvään teokseeni INDIVUE – Matka Goaan!

Karnevaalirekvisiittaa Goalla
Karnevaalirekvisiittaa Goalla

Voit lukea tämän karnevaalipostauksen myös englanniksi.

Samankaltaiset artikkelit

2 Kommenttia

    1. Tänä vuonna et taidakaan enää ehtiä, sillä karnevaalipäivät Goassa ovat juuri käsillä, mutta kenties ensi vuoden helmikuussa sitten 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *