Lentomatka Helsingistä Osloon

Lentomatkalla Helsingistä Osloon

Tämänhetkiset koronasta johtuvat poikkeusolot tekevät matkustamisen mahdottomaksi, mutta eivät estä haaveilemasta siitä. Matkustamisen tunnelmaan pääsee parhaiten katsomalla ja kuuntelemalla autenttisia matkailuvideoita ilman päällespiikkauksia, jolloin olet kuin itse kokijana, matkustajana.

Norwegianin lentokone Helsinki-Vantaan lentoasemalla sateessa

Oheinen tekemäni video Lento Helsingistä Osloon vie katsojansa Helsinki-Vantaan lentoasemalta kesäsateen säestämänä kauniiden kesäisten skandinaavisten maisemien yli Norwegianin siivin Osloon ja Gardermoenin lentoasemalle.

Laita kuulokkeet korviin ja kuuntele, kuinka autenttiset lentokoneen moottorit jylisevät ennen matkaanlähtöä. Näe, miten sadepisarat lentokoneen ikkunalasissa muuttavat suuntansa lentokoneen kiihdyttäessä kiitoradalla vauhtiaan ja kuinka vesipisarat lopulta katoavat ikkunasta tuulen mukana lentokoneen noustessa korkeuksiin.

Lentokone Scandinavian yllä

Näe kesäisen vihreät pellot ja tummanvihreät suomalaiset metsät valkoisten pilvien lomasta sekä maaginen sinitaivas hetkellä, kun turvavyövalo on sammunut. Havainnoi, kuinka suomalaisten ja norjalaisten peltojen vehreys eroaa toisistaan, vai eroaako –

Lento Helsingistä Osloon

Lentomatka Helsingistä Osloon kestää todellisuudessa noin tunnin, niinkuin mainitsin jo aiemmassa trailerissakin, mutta kaikki kaunis ja tärkeä löytyy myös tältä reilun parin minuutin videolta. Kokeile myös katsoa ja kuunnella video uudelleen silmät kiinni, niin kokemus on täysin toinen!

Matka Helsingistä Osloon

Katso myös tekemäni musiikkivideo lennosta Osloon sekä toinen video Oslon parhaimmista nähtävyyksistä.

Lue lisää Euroopasta teoksestani Matka Eurooppaan. Myös englanniksi!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *