Huone hotelli Arkipelagissa
| | |

Hotelli Arkipelag Maarianhaminasta sekä huone merinäkymin (+video)

*PR-matka, blogiyhteistyössä Visit Åland ja Tallink Silja

Hotelli Arkipelag sijoittui Suomen aluevesille, Ahvenanmaalaiseen Maarianhaminan kaupunkiin, ja hotellin ikkunoista näkyi meri. Ei kuitenkaan aava meri, sillä vastarantakin näkyi. Voiko kuitenkaan autuaampaa hotellielämystä olla, kuin parveke merinäkymin

Meren ja hotellin välissä kulki autotie, muttei sillä tiellä loppukeväästä ainakaan paljoa liikennettä ollut, ja yöaikaan tuskin ollenkaan.

Katsomalla oheisen musiikkivideon, jonka tein hotellivierailustani, näet kyseisen hotellin ja meren parvekkeelta –

Hotelli arkipelag, Maarianhamina

Hotellihuoneessa vierasta odotti tultaessa omenamehu. Hotellihuoneen tyylikkään yleisvaikutelman sekä tummanpuhuvan sisustuksen kruunasivat kauniit ruusuiset päiväpeitot sekä tyynyt sängyllä. Sänky oli sopivasti pehmeä ja siinä oli hyvä nukkua. Meteliä muista huoneista ei kuulunut, josko sitä oli edes ollut.

Vuoteet sekä ikkuna parvekkeelle ja merinäkymin
Ritualsin kosmetiikkaa

Arkipelagin hotellihuoneen parasta antia sateisella ilmalla oli kuitenkin sen siisti kylpyhuone, josta löytyi sekä kylpyamme että erillinen seinäkkeellinen suihku. Tällainen nerokas ratkaisu piti kylpyhuoneen lattian mainiosti kuivana ja sopi erinomaisesti sellaiselle henkilölle, joka ei ole tottunut käymään suihkussa kapeassa liukaspohjaisessa kylpyammeessa.

Kun kaiken lisäksi hotelli tarjosi kylpykosmetiikkanaan laadukkaan Ritualsin tuotteita, piti se kylpyammekin sitten testata, vaikka yöunista joutuikin nipistämään kiireisen aikataulun vuoksi. Mahdollisella ensi kerralla otan kyllä oman kylpyvaahdon hotelliin mukaan, sillä Ritualsin tuotteet eivät juurikaan vaahdonneet vaikka muutoin hyvin hemmottelivatkin. Ja mikä onkaan kylpy ilman kylpyvaahtoa? Oheisessa kuvassa näkymä suoraan lämpimästä kylvystä kohti peiliä ja ulko-ovea.

Näkymä kylpyammeesta ulos

Hotellivierailuni aikaan oli siis sateinen ilma, joten en tiedä, mihin suuntaan auringonlasku osuisi, näkyisikö se parvekkeille, jotka olivat kohti merta, vaiko talon toisen puolen parvekkeille, jotka olivat kaupunkiin päin. Sateisella ilmalla voi illasta kuitenkin nauttia hyvin myös hotellin yhteydessä sijaitsevassa Compagniet -ravintolassa, jonka sisustuksesta välittyi itämainen tunnelma. Ajanvietteeksi ravintolasta löytyi myös mm. biljardipöytiä ja aidolla hiekalla varustettu petangue-kenttä, jotka olivat siis toiminnassa myös koronarajoitusten aikaan. Ravintolan ruokakin oli maittavaa, mutta siitä lisää myöhemmin.

Buffet-aamupalan pääsi myös nauttimaan merenrantanäkymin ja aamupalapöydän valikoima oli kattava. Sitä en tiedä, olisiko gluteeniton pannukakku mahdollistunut, mutta tavallista pannukakkua ainakin sai.

Aamupala merinäkymin

Lue lisää Ahvenanmaasta sekä aidoista hotellikokemuksista oheisista linkeistä!

Valokuvakollaasissa hotelli Arkipelag Ahvenanmaalla
Valokuvakollaasissa hotelli Arkipelag Ahvenanmaalla

Voit lukea tästä hotellista myös englanniksi.

Hotelli Arkipelagin kotisivu

Tilaamalla blogini liityt mukaan lukijaksi ja seuraamalla somekanaviani saat kuulla paljon muuta mukavaa mailta ja mannuilta!

Lue lisää:

Samankaltaiset artikkelit

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *