Limonaadit kahvila Nooassa
| |

Nooa Café hurmasi limonaadeillaan

Tämä kesä oli pelkkää kotimaan matkailua, kun toista vuotta peräkkäin jouduin siirtämään ulkomaille varatut matkani hamaan tulevaisuuteen koronan vuoksi. Ja niin sitä sitten tulikin käytyä kahvilla niinkin kaukana kuin Suomen Turuus.

Turun Aurajoen varrelta löytyi useampikin viehättävä kahvila ja ravintola ja keskikesän helteissä päätin pysähtyä Nooa Café -nimiseen kahvilaan nauttimaan virkistävää alkoholitonta limonaadia.

Kahvila pöytineen oli ulkonäöltään vaatimaton ja muistutti lippakioskia, joten eipä olisi arvannut, että tiskiltä sai niinkin maistuvaa ja värikästä limonaadia ja herkullista porkkanakakkua, kuten oheiselta videolta voi nähdä.

Valveutuneempi asiakas kuitenkin tietää, että kahvilan naapurissa sijainnut ravintola Nooa oli äänestetty tänä vuonna 40 parhaimman suomalaisen ravintolan joukkoon n. 300 ravintola- ja ruoka-alojen ammattilaisen ja vaikuttajan toimesta. Liekö tällä vaikutusta asiaan.

Itse ravintola Nooa Turussa jäi kokematta, mutta kahvilakäynti piristi ja siitä syntyi myös seuraava video, jossa vadelman ja mangon makuiset virkistävät limonaadit tanssivat tangoa keskenään –

Katso miltä Turun kesä näytti ja lue lisää matkailusta Euroopassa webbiteoksessani INDIVUE – Matka Eurooppaan! Lisää kahvila- ja ravintola-aiheisia postauksiani löydät täältä. Sinua voisivat myös kiinnostaa lukuisat muut YouTube-videoni – ja näetkin ne tilaamalla YouTube-kanavani, jonka löydät oheisesta somevalikosta!

Lue lisää:

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *