Oluenvalmistus Ahvenanmaalla

Oluenvalmistus Ahvenanmaalla

*pr-matka blogiyhteistyössä Visit Åland ja Tallink | Silja

Ahvenanmaa on Suomen autonominen ja demilitarisoitu alue. Se on suuri saari Suomen ja Ruotsin välissä, tarkemminottaen Suomen lounaisrannikon vieressä. Ensi kuussa Ahvenanmaa täyttää 100 vuotta ja se antoi minulle hyvän syyn muistella vuosi sitten kuvaamaani videota oluenvalmistuksesta Ahvenanmaalla.

Oheisen videon aiheena on siis oluenvalmistus ja se kertoo Ahvenanmaan ravintoloista, tislaamosta ja panimosta vuonna 2021. Video on ollut katsottavissa YouTube-kanavallani jo viime kesästä lähtien. Olethan jo tilannut kanavan?

Videon kesto 5:20

Oluen valmistusta Ahvenanmaalla

Kiitos kun katsoit ja ethän kommentoi alkoholia, sillä en kehota sitä käyttämään. Lue lisää Ahvenanmaasta visuaalisesta matkaoppaastani INDIVUE – Matka Suomeen. Löydät sen myös englanniksi.

Lue myös kuinka pääset Turusta Ahvenanmaalle.

Videossa näkyvät seuraavat yritykset:

Smakbyn

Åland Distillery

Stallhagen

Vinsmedjan

Ahvenanmaa Åland
Ahvenanmaa-videolla näkyviä kohteita

Katso myös Visit Åland ja Tallink | Silja

Voit lukea tämän postauksen myös englanniksi.

Samankaltaiset artikkelit

6 Kommenttia

    1. Nämä ovat Ahvenanmaata parhaillaan sellaisilla tutkimusreissuilla, mitä itse harrastan. Olenkin käynyt näissä vierailulla ja muutamassa kohteessa useampaan kertaan. Lisäksi Ahvenanmaalta löytyy Open Waters Brewery, joka myöskin on mukava vierailukohde vastaavassa aiheryhmässä.

  1. Mulla on tosi pitkä aika edellisestä Ahvenanmaan visiitistä ja houkuttaisi mennä ruokamatkalle sinne. Ahvenanmaa on ollut pitkään nousussa siinä skenessä.
    Voi kun olisi ollut otsikon mukaisesti vähän lisää infoa näistä panimoista ja panimoravintoloista, mutta ymmärrän, jos se ei ole aihe, jota haluat nostaa esiin. Nykyäänhän saa toki myös varsin hyviä alkoholittomia oluita.

  2. Kiitos kommenteistanne! On hyvinkin totta, että nykyään tehdään mainioita alkoholittomia oluita, joita voi suositella. Niistä voinee ihan vapaasti puhuakin. Mutta jos videoni herättää kiinnostuksen ahvenanmaalaiseen panimoteollisuuteen, niin linkitin kyseiset yritykset tähän postaukseen, jotta heidän sivuiltaan voi etsiä lisäinfoa. Oma visiittini kyseisissä paikoissa oli sen verran lyhyt, että ehdin ravintolanterassin kehua viehättäväksi ja videollakin näkyvät maisemat kauniiksi. Samalta reissulta syntyi neljä muutakin videopostausta Ahvenanmaalta ja löydätte ne osoitteesta https://indivue.fi/matka-suomeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *