Latinalainen tanssishow Silja serenaden yökerhossa syksy 2023
| |

Latin Fiesta Silja Linen Syksyssä

*pr blogiyhteistyö Silja Line

Viime viikolla sain kutsun osallistua Silja Linen pr-tilaisuuteen, joka esitteli heidän uuden syysteemansa, Latin Fiestan. Tämä erikoistapahtuma Siljan Tukholmaan suuntaavilla laivoilla on ajankohtainen nyt syys- ja lokakuun aikana.

Maista, Näe, Koe: Latin Fiesta Buffet

Pr-tilaisuuden kohokohta oli epäilemättä latinalaisen teeman mukainen buffet, joka tarjoili silmiähivelevän valikoiman latinalaisamerikkalaisia herkkuja. Oli cevicheä, oli enchiladoja, oli churroja ja paljon muuta. Vaikka en olekaan asiantuntija latinalaisen keittiön osalta, uskallan sanoa, että ruoat olivat yhtä aitoja kuin ne ovat pääkaupunkiseudun latinalaisissa ravintoloissa. Tein kokemuksesta lyhytvideon, josta voit nähdä buffetin tarjoilua ja ehkä saada inspiraatiota lähteä laivalle maistamaan tai kokkaamaan omaan keittiöön.

Latin Fiesta buffet Silja Serenadella

Latinalaista tangoa yökerhossa

Pääsin myös näkemään Silja Linen yökerhossa maailmankuulun Marcos Ayala Tango Companyn vauhdikkaan tanssiesityksen Latin Fiesta -teeman mukaisesti. Ohessa video myös siitä, joten pääset näkemään Siljan latinotunnelmaa myös blogissani. Marcosin show oli vauhdikas ja taidokas viiden tanssiparin esitys, jollaisen rakentamiseen tarvitaan varmasti vuosikymmenen kokemus. Siljan risteilyvieraat tulevat tänä syksynä näkemään kaksi erilaista latinotanssishowta per ilta. Esitykset vaihtuvat, ja yhteensä meno-paluu risteilyllä Helsingistä Tukholmaan nähdään kaiken kaikkiaan neljä erilaista latinotanssishow’ta. Lisäksi laivalla on luvassa myös tanssinopetusta latinorytmeihin.

Marcos Ayala Tango Company Silja Serenadella

Matka Latinalaiseen Amerikkaan – Ilman Lentolippua

Yksi mieltäkutkuttavimmista asioista tässä Latin Fiesta -kokemuksessa on se, miten se tarjoaa pienen palasen Latinalaista Amerikkaa niille meistä, jotka emme ole vielä päässeet matkustamaan tälle eksoottiselle mantereelle. Se on kuin miniloma keskellä arkea, mahdollisuus tutustua uuteen kulttuuriin ilman pitkiä lentomatkoja. Silja Linen Latin Fiesta on loistava lisä syksyn matkakalenteriin. Fiestan monimuotoiset kulinaariset elämykset ja taidokkaat tanssiesitykset tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon, olitpa sitten latinalaisen kulttuurin vannoutunut ystävä tai ensikertalainen. Teema yhdistää mukavuuden, monikulttuurisuuden ja ennen kaikkea nautinnollisen kokemuksen – kaikki samalla matkalla Helsingistä Tukholmaan ja takaisin.

Latinalainen tanssishow Silja serenaden yökerhossa syksy 2023
Latin Fiesta Siljan yökerhossa

Jos tämä postaus herätti kiinnostuksesi, suosittelen lämpimästi vierailemaan Silja Linen verkkosivuilla saadaksesi lisätietoa. Löydät linkin sivuille tämän postauksen alusta.

Lue lisää laivamatkailusta ja eurooppalaisistakin matkakohteista blogistani!

Hyödyllisiä linkkejä:

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *