Helsinki Camping Minigolf Baarin tanssilattia
|

Helsinki Camping minigolf baarin avajaiset ja esittely

*pr blogiyhteistyössä Helsinki Camping

INDIVUE – Matkaopas Helsinkiin -teos saa uuden luvun, sillä toissapäivänä Iso-Roballe aukesi minigolf baari, joka kantaa nimeä Helsinki Camping. Camping edustaa innovatiivista norjalaista viihderavintolakonseptia, joka yhdistää ensiluokkaisen minigolfin, baarin ja yökerhon ainutlaatuisella tavalla. Se tarjoaa viihtyisän kohtaamispaikan niin työporukoille, kaveriporukoille kuin perheillekin päiväsaikaan ja viikonloppuisin, muuntautuen iltaisin ikärajalliseksi energiseksi juhlapaikaksi.

Konseptin takana on norjalainen minigolfin huippunimi Anders Gudmundstuen, joka on saavuttanut lajissa merkittäviä palkintoja. Gudmundstuenin visio syntyi tarpeesta luoda sisätiloissa pelattava minigolfkokemus, joka tarjoaisi viihdettä ja iloa pimeän kaamosajan keskellä. Oslo Camping, konseptin ensimmäinen toteutus, on saavuttanut suuren suosion ja toiminut ilon ja yhteisöllisyyden lähteenä, keräten yli 100 000 pelikierrosta avajaisvuotenaan.

Helsinki Camping, joka avautui maaliskuun alussa, tuo tämän ainutlaatuisen konseptin Suomeen. Se on saavuttanut suuren suosion Pohjoismaissa camp-vaikutteisella ilmeellään ja vilpittömän humoristisella asenteellaan. Camping on tunnustettu erinomaiseksi paikaksi niin ensitreffeille kuin erilaisten tapahtumien, kuten syntymäpäivien ja yritysjuhlien, järjestämiseen. Helsinki Camping aikoo jatkaa tämän perinteen rikastamista tarjoamalla karaokehuoneen ja DJ-vetoisia iltoja, jotka luovat puitteet ikimuistoisille kokemuksille, sillä minigolf ja tanssiminen voivat yhdessä luoda unohtumattomia iltoja. Jopa minigolfia nudena voi olla jonain päivänä luvassa, tuumasivat omistajat Helsinki Campingin avajaispäivänä.

Ravintolapäällikkö Kamel Kadry, joka on tunnettu Helsingin Bar Holidaysta ja The Cockista, lupaa, että Helsinki Camping tulee tarjoamaan samanlaista rentoa ja viihtyisää tunnelmaa, joka on ollut ominaista hänen aiemmille ravintoloilleen. Kadryn mukaan Camping soveltuu erinomaisesti monenlaisiin tapahtumiin, olipa kyseessä arkipäiväinen bisnestapaaminen minigolfin merkeissä tai viikonloppuisin järjestettävät lapsiperheiden juhlat, jotka muuttuvat iltaisin aikuisille suunnatuiksi viihdeilloiksi.

Camping on myös noussut nopeasti suosituksi Tinder-treffipaikaksi, tarjoten rennon ja viihtyisän ympäristön uusien ihmisten tapaamiseen. Tämä ilmiö on saanut jopa mediahuomiota, korostaen Campingin roolia modernina sosiaalisena kohtaamispaikkana.

Helsinki Camping liittyy Camping-ketjun laajenevaan perheeseen kymmenentenä klubina, tuoden norjalaisen viihteen Helsingin sydämeen. Se tarjoaa 13-väyläisen minigolfkierroksen edulliseen hintaan, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille.

Katso ohesta videoni, jonka kuvasin Helsinki Campingin avajaispäivänä, kun minigolfratojen tekonurmi ja pallot hohtivat uutuuttaan!

Helsinki Camping Minigolf Baarin avajaispäivää

Helsinki Camping kokemuksia

Testasin Helsinki Campingin minigolfradan ja se oli yllättävänkin helppo, sillä vain yksi minigolfrata vaati sen kaikki seitsemän sallitua yritystä ja useampi kuin yksi rata meni kahdella lyönnillä läpi. Karaokekoppeja en tullut tällä kertaa kokeilleeksi, vaikka mieli kyllä teki. Karaokekoppi on aivan loistava keksintö, ettei tarvi suuren yleisön edessä laulaa! Lisäksi Helsinki Camping baarin mocktailit, eli alkoholittomat juomat, olivat hyviä ja maistuvia.

Helsinki Camping Minigolf Baarin minigolfpallo ja rataa
Helsinki Camping minigolf baarin rataa ja pallo

Lue lisää:

Samankaltaiset artikkelit

6 Kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *