Candolimissa

Candolim Beach, Goa, Intia

Lento Mumbaista Goaan myöhästyi loppujen lopuksi reilu pari tuntia. Aurinko jo laski, kun vihdoin pääsimme koneeseen. Fiilistelin kaunista auringonlaskua ja otin luurikamerallani kuvia. Eiköhän sitten lentoemäntä alkanut valittamaan ja käski minua deletoimaan ottamani kuvat.
Olin luullut, että vain Goan lentokentällä ei saa kuvata.

Eilen sitten sain vihdoin kastella varpaani Arabianmeressä. Nautin teeni beachshackissä lukien samalla mielenkiintoista kirjaa. Auringonlasku oli, kaunis. Ainoa miinus täällä, siis huom. ainoa, on hotellin kova patja. Se häiritsee hieman nukkumista. Muutoin olen onnellinen. Sää on päivällä kuuma, mutta paikallisten mukaan muutaman päivän päästä hieman viilenee. Ja yöt ovatkin jo suht viileitä – melkein paleltaa t-paitasillaan. Turisteja on jo ilmaantunut kiitettävästi tänne – Menin syömään kiinalaiseen ravintolaan ja viereisessä pöydässä puhuttiin Suomea.

1 Comment

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.