Murtunut tähdenlento

Kaksi vuotta joutui Shiney Ahuja, yksi intialaisista lempinäyttelijöistäni Intiassa odottamaan, ennenkuin nyt sai lopullisen vankilatuomionsa. Tuomion syynä kotiapulaisen raiskaus ja siitä on hänelle seitsemän vuotta vankilaa tiedossa, jolleivät sitten korkeammissa oikeusasteissa muuta tuomitse.
Tuomion pituus on kyllä ihan kiitettävä, jos esimerkiksi vertaa siihen, millaisia tuomioita raiskauksista Suomessa saa, vaan jos mies on syytön, niin kuin hänen vaimonsakin uskoo, niin eipä voisi paljoa huonompi kohtalo ihmiselle koitua. Harmi myös kaikkien niiden upeiden elokuvien puolesta, jotka jäävät häneltä tekemättä ja meiltä näkemättä.
Suosittelen Bhandarkarin elokuvaa Jail, jos haluat ymmärtää, millaista elämä vankilassa jossain tuolla kaukana tuolla voi olla.

Tietoa kirjoittajasta

INDIVUE

Travel and art; blogging and photography, online since 2005

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.