Elokuva Dum Maaro Dum ja miksi Goa tahtoo rajoittaa Bollywoodin ilmaisuvapautta

Hindustan Times kirjoittaa 7.7.2011, että Goa on laittamassa ehdon, joka Bollywoodin pitää täyttää, jotta se saisi jatkossa kuvata elokuviaan Goassa. Entertainment Society of Goa tahtoo elokuvan tekijöiden sitoutuvan siihen, etteivät he tahraa Goan mainetta elokuvillaan. Muutoin lupaa kuvaamiselle ei heru.


Bollywood on esimerkiksi tänä keväänä 2011 julkaissut Rohan Sippyn ohjaaman elokuvan Dum Maaro Dum, joka kertoo siitä puolesta Goaa, josta matkaoppaat ja -toimistot mielellään vaikenevat: Nimittäin Goassa tapahtuvista julmista huumebisneksistä ja niihin sotkeutuneista jengeistä. 
Dum Maaro Dum onkin lajissaan tärkeä, silmiäavaava elokuva, joka jokaisen tiedostavan turistin on hyvä nähdä, jottei tyystin sinisilmäisenä biletä Goan biitsillä yömyöhään.

1 Comment

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.