Vetoomus roskaajille

Niinkuin tiedämme, Intiassa jätteiden kierrätys pelaa osittain hyvin, sillä eläimetkin osallistuvat kierrättämiseen niin perusteellisesti, ettei biojätettä juurikaan muodostu. Ongelmaksi muodostuu kuitenkin se osa maatumattomasta jätteestä, jolle ei ole keräystä järjestetty. Pahimmillaan Goassakin jätteitä kasaantuu teiden varsille rumentamaan kaunista luontoa kuvassa näkyvällä tavalla.
Siispä aiheellinen vetoomus kaikille teille / meille turisteille, että pidetäänpä huolta omista roskistamme kun kyläillään, eikä vastuuttomasti heitellä niitä vesipullojakaan minne sattuu, niinkuin näkee vieraalla maaperällä usein käyvän. Peräänkuulutetaan kierrätystä ja lajittelua ulkomaillakin, sillä ei se isäntä aina ehdi juhliaan yksin siivota.

Luin muuten ilahduttavan uutisen tässä muutama päivä takaperin, nimittäin että tätä nykyä muovipulloista pystytään rakentamaan säänkestäviä halpoja asuntoja maailman köyhimmille!

1 Comment

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *