The Dirty Picture – Bollywood, 2011; Leffa-arvio

Elokuva The Dirty Picture kertoo osittain elämänkerrallisen, vahvan intialaisen näyttelijän Silk Smithan tarinan siitä, kuinka hänestä tuli elokuvatähti Intiassa kyseenalaisin keinoin, softpo**on avulla (edit. sana poistettu Googlen rajoitusten vuoksi). Silkin roolissa nähdään Vidya Balan, joka kasvatti tätä rooliaan varten upean vatsan, jota selluliittien kera häpeilemättä kantaa, niinkuin pitääkin. 
Etelä-Intiassa, jossa Silk Smitha vaikutti, ovat kurvikkaat suurivatsaiset naiset erittäin pidettyjä ja esteettisesti arvostettuja. 


Huolimatta mielenkiintoisesta aiheesta, elokuva tuppaa käymään hieman pitkäveteiseksi. Vidyan vahva roolisuoritus kuitenkin pelastaa elokuvan. Ja veikkaanpa, että rohkeiden tanssiesitysten vuoksi tämä elokuva vetoaa juuri mieskatsojiin. Miespääosassa nähdään Naseeruddin Shah. Mauttomuutta ei tässä elokuvassa nähty, mutta tämän “likaisemmiksi”, vai miten se nyt sanotaan, ei Bollywood-elokuvien silti tarvitse mennä: Onhan meillä näemmä Suomi-filmit ja Hollywood sitä varten.

Kaksi ja puoli tähteä elokuvalle Dirty Picture. **½ 

 
 

Elokuvan The Dirty Picture traileri

 
Dirty Picture -elokuvan juliste Delhiläisessä elokuvateatterissa
Dirty Picture -elokuvan juliste Delhiläisessä elokuvateatterissa
 

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.