Don 2 – Bollywood, 2011; Leffa-arvio

Kuten jo aiemmin ehdinkin epäillä, ensimmäisen Don-elokuvan perusteella, Don 2 ei ollut toimintaelokuvana minua varten. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että Shah Rukh Khanin tulisi pysytellä paremmissa romanttisemmissa elokuvarooleissa, poissa väkivallalla ja verenvuodolla herkuttelevista typeristä elokuvista.

Elokuva Don 2 saakin minulta vain puolitoista tähteä, sillä se ei jaksanut pitää katsojaa otteessaan.
Dvd-pakkauksen mukana tuli kuitenkin elokuvan lisäksi myös Special Features-DVD, jonka toteutus saa kiitettävän arvosanan. Dvd:n dokumentissa elokuvan tekijät kertoivat videohöystein Don 2 -elokuvan tekemisestä, ja katsoja ymmärtää, miten suuritöinen, vaativa ja kallis tämä elokuva onkaan ollut tehdä. Ja ehkä yllättäen myöskin, miten hauskaa sen tekeminen on ollut.
Rispektiä tekijöille löytyy entistä enemmän.
Dvd:ltä löytyy lisäksi herkullisia Shah Rukh Khanin tähdittämiä musiikkivideoita, jotka saavat neljä tähteä viidestä. Esimerkkinä mm. tämä Mujhko Pehchaanlo, johon linkki ohessa.
Mutta elokuva Don 2 kokonaisuutena saa siis vain sen puolitoista tähteä. *½

Elokuvan Don 2 traileri

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.