Bollywood-disco Helsingissä

Kuusi vuotta takaperin, kesällä 2006, oltiin Helsingissä järjestämässä upeita vaihtoehto/undergroud-kulttuurifestareita ja suunnitteilla oli tällöin myös Helsingin ensimmäinen Bollywood-disco ulkoilmassa. Suunnitelmat kariutuivat kuitenkin viime hetkellä festarialueen tulipalon vuoksi ja VadelmaFest 2006 joutui siirtymään sisätiloihin. Tämä ei onneksi haitannut Dj. Saraswatia ja kauan kaivattu Bollywood-disco toteutui Helsinkiin, vaikkakin pienemmässä mittakaavassa. Voit lukea tapahtumasta lisää Vadelma-blogista http://www.vadelma.org/2006/06/.

Nyt kuusi vuotta myöhemmin huomaan Bollywood-hengen yhä elävän ja potkivan, tarkemminottaen tänä lauantai-iltana Café Caisan diskossa Helsingissä, niinkuin Bollywoodista-blogista, johon ohessa linkki, voimme lukea.

VadelmaFest 2012 on muuten myös luvassa, 6.7. Helsingin Alppipuistossa –
Nämä menovinkkeinä mainittakoon.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.