Halpa lento Intiaan

Saatat miettiä, mitä kautta saada halpa tai halvin lento Intiaan, joten kerron sinulle omat havaintoni.

Jos et kuulu niihin, jotka kyttäävät huokeimpia äkkilähtöjä ennaltamäärittämättömään paikkaan, tai jotka järjestelmällisesti keräävät Finnairin lennoistaan Finnairin plussa-pisteitä ostaakseen niillä tulevat Finnair-lentonsa Intian Delhiin jo monta kuukautta lähtöpäivää aiemmin ja täten halvemmalla, ovat vaihtoehtosi seuraavat:


Voit joko a) kytätä Finnairin lentotarjouksia esim. Stockmannin kausittaisten sekoilujen kautta (lue ”Hullut päivät”)

tai b) voit lentää Turkish Airlinesilla, jolloin joudut vaihtamaan lentokonetta Istanbulissa, jonka tyylikkäästä lentokentästä et tosin ehdi nauttimaan vaihtoajan ollessa melkeinpä liiankin lyhyt, tai sitten saatat joutua odottamaan vaihtoa Istanbulissa jopa vuorokauden.

Itänaapurista en tiedä, että vieläkö sieltä lentävät Delhiin, tahi minkäkuntoisella koneella lentävät, mutta mielenkiinnolla jään odottamaan, aikooko läntinen naapurimme ja Norwegian aloittaa tulevaisuudessa Finnairia huokeammat Intialennot.

Lue myös seuraavat postaukseni, jotka saattaisivat kiinnostaa sinua

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.