Jo 40 vuotta avioliitossa!

Bollywoodin näyttelijälegendat Amitabh ja Jaya Bachchan juhlistivat eilen 40-v. hääpäiväänsä,
kertovat Bollywood-juorut. Pääset oheisesta linkistä lukemaan aiheesta lisää.

40 vuotta avioliitossa on todella merkittävä ja kunnioitettava saavutus ja vieläpä julkisuuden henkilöiltä. Lukisin tällaisia uutisia mielelläni lisää.

Niitä tarvitsee vain tehdä.

1 Comment

  1. This will be the first occasion when Farhan Akhtar and Amitabh Bachchan are sharing the screen space.The release date of Amitabh Bachchan and Farhan Akhtar starrer ‘Wazir’ is announced. Wazir is releasing on 4th December 2015. The film is directed by critically acclaimed Bejoy Nambiar.The first look of Wazir was released last year with Aamir Khan’s PK. The film also features John Abraham, Aditi Rao Hydari and Neil Nitin Mukesh in very important role. ‘Wazir’ is produced by Vidhu Vinod Chopra and Rajkumar Hirani.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *