Opiskele hindiä omatoimisesti ja ilmaiseksi

Opiskele hindiä omatoimisesti ja ilmaiseksi
Hindin kielellä on noin 200 miljoonaa puhujaa. Hindiä puhutaan eritoten Intiassa ja Intiassa puolestaan erityisesti pääkaupunkiseudulla ja Pohjois-Intiassa. Hindin kielen sanat voivat olla joko maskuliinisia tai feminiinisiä, eikä sanoilla ole artikkeleita. Lauseiden perusjärjestys on subjekti-objekti-verbi.
Tämä seuraava linkki on sinulle, joka haluat oppia hindiä omatoimisesti ja ilmaiseksi:
Kyseisellä nettisivulla voit oppia hindinkielisiä lauseita ja siellä olevat lauseet kattavat monia aihepiirejä, kuten numerot, viikonpäivät, kuukaudet ja tervehdykset. Hindinkieliset ilmaisut on tallennettu äidinkielenään hindiä puhuvan äänellä.
Kyseisellä nettisivulla hindiä voi opetella myös pelien avulla. Pelien aihepiirit sivuavat värejä, päiviä, hedelmiä, kuukausia ja numeroita.
Hindi on kirjoitettu joko devanagari-kirjaimin tai länsimaisin aakkosin ja translitterointi, eli englantisointi, yrittää sovittaa mahdollisimman tarkasti hindin kielen äänteet roomalaisiin aakkosiin.
Voit itse valita eri vaihtoehtojen välillä.

Käännöksiä hindistä Suomeen ja Suomesta hindiin tarjoaa puolestaan esim. seuraava nettisivu https://fi.glosbe.com/fi/hi/
mutten ole itse testannut käännösten toimivuutta, joten en voi sitä suoralta kädeltä suositella.

Sen sijaan, jos haluat oppia hindiä intialaisten elokuvien kautta, niin Indivuessa on esitelty, arvioitu ja suositeltu hindinkielisiä Bollywood-elokuvia jo yli sata kappaletta ja löydätkin kyseiset elokuvat sekä paljon muita hindinkielisiä elokuvia englanninkielisin tekstityksin täältä.

Ihmisen tekemiä käännöksiä suomesta hindiin ja hindistä suomeen voit tiedustella myös sähköpostitse osoitteesta indivue(a)gmail.com

??? ??????? !

1 Comment

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *