Kategoriat
Bollywood elokuva Mumbai

Calendar Girls – Bollywood, 2015; Elokuva-arvio

Elokuva Calendar Girls seuraa, mitä mahdollisuuksia tytöille avautuu julkisuudessa sekä millaisia selkäänpuukottajia pinnallinen julkimoelämä Intian Mumbaissa voi pitää sisällään.

Madhur Bhandarkarin ohjaama elokuva Calendar Girls kertoo tarinan viidestä intialaisesta mallitytöstä, jotka alkavat rakentaa uriaan julkisuudessa sen jälkeen, kun he ovat päässeet suositun vuosikalenterin valokuvamalleiksi. Elokuva Calendar Girls seuraa, mitä mahdollisuuksia tytöille avautuu julkisuudessa sekä millaisia selkäänpuukottajia pinnallinen julkimoelämä Intian Mumbaissa voi pitää sisällään.

Madhur Bhandarkar, joka myös nähdään elokuvassa esittämässä itseään, on ohjannut tuttuun tapaan elokuvan niin, että sen realistisuus hätkähdyttää. Calendar Girlsin nähtyään naisen onkin helppo tyytyä vaikkapa kotirouvan rooliin tosielämässä.

Tässä elokuvassa näkyy paljon uusia kasvoja, mitä Bollywoodiin tulee, ja siitä lienee johtuvat useat teennäiseltä kuulostavat ja ylinäytellyt kohtaukset, jotka pudottavat elokuvan tähtiä puolellatoista viidestä –

Näin siis kolme ja puoli tähteä elokuvalle Calendar Girls. ***½

Elokuvan Calendar Girls traileri

Päivitys 4/2018: Soundtrack elokuvasta Calendar Girls sekä paljon muuta Bollywoodmusaa löytyy suomalaisellekin kuuntelijalle löytyy nyt Apple Music -palvelussa – Aloita tutustuminen intialaisen musiikin hienouksiin vaikkapa näistä hienoista kappaleista elokuvassa Calendar Girls!

Kirjoittanut INDIVUE

Travel and art; blogging and photography, online since 2005

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.