Hindi Medium – Bollywood, 2017; Elokuva-arvio

Delhi on pinta-alaltaan pieni osavaltio Pohjois-Intiassa ja sen pääkaupunki on New Delhi. Hindi Medium on puolestaan intialainen elokuva vuodelta 2017 ja se sijoittuu Delhiin, mm. Chandni Chowk ja Vasant Vihar -nimisiin kaupunginosiin.


Hindi Medium -elokuva, jonka pääosissa nähdään intialainen Irrfan Khan ja pakistanilainen Saba Qamar, kertoo realistisin ottein intialaisen lapsiperheen arjesta heidän yrittäessään saada lapsensa sisään parhaimpaan mahdolliseen kouluun. Yksityiskoulut Intiassa ovat paremmassa maineessa kuin valtion ylläpitämät koulut ja kilpailu opiskelupaikoista on Delhissä kovaa eikä vilpiltä vältytä. Mitä siitä seuraa, kertoo elokuva.


Mainio näyttelijä Irrfan Khan tulkitsi roolinsa vakuuttavasti. Jälleen kerran. Deepak Dopriyal puolestaan herätti myönteistä huomiota myös elokuvassa Lucknow Central, ja oli mainiossa vedossa myöskin tässä elokuvassa.
Hindi Medium saa neljä tähteä, sillä se piti katsoa keskeytyksettä loppuun kertaistumalta. ****

Mainos: seuraava lause sisältää affiliate-linkin, joka on merkitty * tähdellä

Kuuntele soundtrack elokuvasta *Hindi Medium täällä.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *