Vihreää teetä Gasmissa, Kämp Galleriassa + video

Vihreää teetä Gasmissa Kämp Galleriassa

Jos olet miettinyt, missä päin Helsingin keskustaa voisi nauttia kupillisen hyvää vihreää teetä tyylikkäästi sisustetussa ympäristössä ja kaupungin hälinän ulottumattomissa, niin katso seuraava video –

Tämänpäiväinen videoni kertoo nimittäin eräästä miellyttävästä kahvilasta, joka sijaitsee Helsingissä Kämp Gallerian maakerroksessa.

Tuo kahvila tunnettiin ennen nimellä Ciao! Caffe, ja vaikkei kyseisen kahvilan valikoimassa ollutkaan mitään vikaa, tuntuu tämä nykyinen Gasm Cafe & Bar istuvan paremmin Kämp Gallerian ilmeeseen.

Muistan ilahtuneeni kovasti, kun aikoinaan löysin kyseisen kahvilan, koska siellä silmä lepäsi ja mieli ilahtui kaiken sen kauniin designin keskellä, mitä ympäröivistä liikkeistäkin löytyi.

Kahvilapöytä Gasm kahvila Kämp Galleria

Kämp Gallerian kaunis lasinen katto tarjoaa miellyttävän päivänvalon ja pohjakerrokseen avattu valokuvataiteen museo voi samalla reissulla tyydyttää kulttuurin nälkää, jos kävijä ei halua ainoastaan Instagramia tiirailla.

Kämp Galleria, Helsinki

Gasmin edeltäjällä oli valikoimassaan viiden tähden gluteenittomia macaron-leivoksia, jotka tuotiin suoraan jostain päin Eurooppaa. En valitettavasti muista mistä päin ne tulivat, mutta ne olivat todella useamman kahvilakäynnin arvoisia. Macaron-leivoksia löytyy myös Gasmista, mutta ainakaan se vaaleanpunainen niistä ei ollut aivan edeltäjänsä veroinen. Kupillinen vihreää teetä maistui kuitenkin yhtä hyvältä kuin aiemmin.

Jos haluat itse kokea virkistävän rauhallisen kahvilahetken Gasm-kahvilassa, kannattaa valita aurinkoinen päivä, jolloin Kämp Gallerian kattoikkunasta tulviva valo hemmottelee interiöörin designia.

Lue myös muita kahvilavinkkejäni

sekä, miten voit itse valmistaa itsellesi kuuman hunaja-inkivääri-sitruuna-teen vahvistamaan vastustuskykyäsi flunssakauden varalle.

Voit lukea tämän postauksen Gasmista myös englanniksi.