Kirjamessut 2020 tapahtuvat netissä – ota osaa pääsylippuarvontaan!

Button image Kirjamessut 2020 bloggaaja

* Mainos: Blogiyhteistyössä Messukeskus

Kirjamessut ovat jälleen ovella, mutta tänä vuonna Helsingin Kirjamessut järjestetäänkin vain ja ainoastaan verkossa. Tämä tarkoittaa sitä, että koko Suomella on mahdollisuus osallistua Kirjamessuille ikään, sukupuoleen, ehtimiseen, jaksamiseen tai liikuntakykyyn katsomatta. Ja se tarkoittaa myös sitä, että digitaalisen sisällön tuotannon arvo tunnustetaan ja ymmärretään. On hyvä osata olla verkossa.

Kirjamessuilla on tarjolla 200 ohjelmaa ja 400 esiintyjää ja ohjelmaa voi seurata kotisohvalta kaikkialta Suomesta. Kansainvälisten kirjailijoiden määrä on suuri, sillä tänä vuonna tapahtuma ei ole ainoastaan vahvasti valtakunnallinen vaan myös kansainvälinen. Messujen teemana on tulevaisuus.

Joululahjat saa tänäkin vuonna hankittua helposti Kirjamessuilta, sillä tapahtuma on myös kaupallinen. Mukana olevien kustantajien ja kirjakauppojen tarjoukset julkaistaan tapahtuman sivuilla 19.10. Edullisia kirjaostoksia pääsee tekemään aina 8.11. asti ja kirjat toimitetaan kotiin kannettuina. Tänä vuonna ei siis tarvitse taiteilla täpötäydessä raitiovaunussa painavien kirjakassien kanssa ilahduttaakseen lähimmäistään.

Indivuella on ilo arpoa blogin lukijoitten kesken 3 pääsylippua verkkokirjamessuille –

Koska blogiarkistot eivät kuitenkaan juuri tätä kirjoitettaessa toimi kunnolla johtuen teknisistä syistä, et pääse äänestämään mieleistäsi kirja-arviota. Sen sijaan voitkin osallistua arvontaan äänestämällä mieleistäsi videota Indivuen YouTube-kanavalla, johon edeltävä linkki vie. Kerro siis tämän postauksen kommenttikentässä suosikkivideosi nimi ja linkki siihen, jos osaat linkittää, ja laita mukaan myös sähköpostiosoitteesi, niin olet mukana arvonnassa.

Arvonta suoritetaan kaikkien ti 20.10. klo 23:59 mennessä kommentoineiden kesken ja liput voittajille toimitetaan seuraavana päivänä 21.10. Lippu oikeuttaa seuraamaan Kirjamessutapahtumaa 22. – 25.10. ja aina 8.11. asti. Tarjolla on 200 kirjallisuusohjelmaa kolmelta lavalta.

Jos et halua antaa sähköpostiosoitettasi arvontaa varten julkisesti, voit osallistua arvontaan myös lähettämällä meilin vastaavilla tiedoilla os. indivue(a)gmail.com. Laita tällöin viestin otsikoksi ”kirjamessuarvonta 2020”.

Voit myös tuplata voittomahdollisuutesi osallistumalla toiseen pääsylippuarvontaan, joka suoritetaan Facebookissa, sillä myös Indivuen Facebook-seuraajien kesken arvotaan pääsylippuja Kirjamessuille.

Onnea arvontaan!

Lue ja katso myös, millaisia mukavia uutuuksia Kirjamessuilta löytyi viime vuonna 2019 täällä

sekä millaisia intialaisia tai Intiasta kertovia teoksia Kirjamessuilta löytyi vuonna 2018

Katso myös kuvia Kirjamessuilta vuodelta 2017, niin ymmärrät, miksi koronasyksyn 2020 Kirjamessut järjestetään vain verkossa.

Päivitys: Matkalle vieviä teoksia Helsingin Kirjamessuilla

1 Comment

  1. Kiitos osallistumisesta! – Onnetar suosi Meeriä ja lippu toimitetaan sähköpostilla.

    Indivuen Facebook-sivulla on lisäarvonta käynnissä – vielä ehdit ottaa osaa arvontaan ja voittaa 4-päiväisen lipun verkkokirjamessuille: https://facebook.com/indivue/

Comments are closed.