Kirjamessut 2021 Helsingissä ja pääsylippuarvonta

*Mainos: blogiyhteistyössä Messukeskus

Ilouutisia kaikille lukijoilleni, nimittäin Kirjamessut järjestetään jälleen tänä syksynä Helsingissä ja tapahtuma järjestetään perinteiseen tapaan Messukeskuksessa lokakuun lopussa, 28.-31.10.2021.

Helsingin Kirjamessut ovat avoinna torstaista lauantaihin klo 10-20 ja sunnuntaina klo 10-18. Tuttuun tapaan samanaikaisesti Messukeskuksessa myös Viinikylä-tapahtuma.

Viime vuoden koronavuoden Virtuaaliset Kirjamessut saavat myös jatkoa, sillä ohjelmaa nähdään verkossa myös tänä vuonna.

Indivuella on nyt ilo arpoa kaikkien lukijoitten kesken sähköinen messulippu, jolla voit viettää yhden Kirjamessupäivän Helsingin messukeskuksessa sekä seurata Kirjamessujen virtuaalitapahtumaa netissä koko messujen ajan. Virtuaalimessujen katseluoikeus säilyy aina 30.11.2021 asti.

Näin osallistut Kirjamessujen pääsylippuarvontaan

Tilaa Indivuen YouTube-kanava https://www.youtube.com/c/indivuetv, ja kerro tämän postauksen kommenttiosiossa, monesko tilaaja olit, sekä sähköpostiosoitteesi, johon mahdollisen arvontavoiton voi toimittaa.

Jos olet jo YouTube-kanavani tilaaja, kommentoi vain ”mukana arvonnassa” sekä sähköpostiosoitteesi.

Jos et halua emailiasi julki, voit ottaa osaa arvontaan myös sähköpostilla. Lähetä tällöin email otsikolla Kirjamessu2021 lippuarvonta osoitteeseen indivue(a)gmail.com ja kerro monesko YouTube-tilaaja olit tai kommentoi ”mukana arvonnassa”, jos olet jo tilaaja.

Osallistumisaikaa on ti 26.10.2021 klo 23:59 Suomen aikaa asti. Arvonta suoritetaan kaikkien osallistujien kesken heti seuraavana päivänä ke 27.10. ja voittolippu toimitetaan myös silloin.

Onnea arvontaan ja mukavia Kirjamessuja!

Helsingin Kirjamessut 2021 bloggaaja

Samankaltaiset artikkelit

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *