Silja Serenaden DeLuxe-hytin vuoden ja ikkuna
| |

Silja Serenaden DeLuxe-hytti

(Päivitetty 3/2023)

*pr-matka blogiyhteistyössä Silja Line

Oheinen videoni kertoo laivamatkasta Helsingistä Tukholmaan Silja Serenadella DeLuxe-hytissä. Video on kuvattu viime marraskuussa, mikä selittää joulukoristeet niin satamassa kuin laivalla. Jos olet miettinyt, millainen on Silja Serenaden DeLuxe-hytti, niin katso video seuraavasta, ja näet myös, kuinka Siljan hissi yllätti kuvaajan itseteossa.

Videon kesto: 3:00

Risteilymatka Helsingistä Tukholmaan DeLuxe-hytissä

Silja Serenade ja DeLuxe-hytti

Silja Serenade on yksi Suomen suosituimmista risteilyaluksista, joka liikennöi Itämerellä Helsingin ja Tukholman välillä. Laiva kuuluu Tallink Silja -varustamon laivastoon ja se valmistui vuonna 1990. Silja Serenade on pituudeltaan 203 metriä ja siihen mahtuu jopa 2800 matkustajaa.

Laiva on tunnettu monipuolisesta viihdetarjonnastaan ja laajan valikoiman ravintoloistaan. Laivan matkustajat voivat nauttia erilaisista teatteriesityksistä, live-musiikista, yökerhoista, baareista ja ostosmahdollisuuksista. Laivassa on myös kylpylä ja saunaosasto, jossa matkailijat voivat rentoutua merimatkan aikana.

Silja Serenade tarjoaa matkustajille erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Laivassa on esimerkiksi perinteisiä hyttejä, joissa on eri tyyppisiä vuoteita ja erilaisia varusteluita. Lisäksi laivassa on mm. ylellisempiä DeLuxe-hyttejä, jotka ovat tilavia ja viihtyisiä ja jotka tarjoavat matkailijoille lisämukavuuksia.

Silja Serenaden DeLuxe-hytti eroaa A-hytistä sillä tavoin, että se oli puolet isompi ja siinä oli vain yksi suuri parivuode. Lisäksi hytissä oli yksi nojatuoli ja jääkaappi, joka sisälsi virvokkeita kahdelle hengelle. Kaikkein parasta lienee oli hytin hintaan kuulunut herkullinen aamiaisbuffet, joka tarjoiltiin ravintola Tavolatassa aamuauringon paisteessa. Näet myös sen videolla.

Silja Serenaden DeLuxe-hyttiä
Silja Serenaden DeLuxe-hyttiä

Muita hyttejä Silja Serenadella

Jos olet kiinnostunut tutustumaan Siljan Commodore-hyttiin, olen tehnyt siitä kattavan videon, joka on saatavilla oheisesta linkistä. Videolla esittelen tarkasti hytin varustelun ja tilat, joten se antaa hyvän kuvan siitä, millaista luksusta hytissä on tarjolla. Commodore-hytit ovat yksi Siljan ylellisimmistä majoitusvaihtoehdoista, ja ne tarjoavat matkailijoille korkean tason mukavuutta ja yksityisyyttä.

Lisäksi olen tehnyt videon Siljan Symphonyn A-luokan Muumi-hytistä, joka on erityisesti perheille suunnattu majoitusvaihtoehto. Tässä hytissä on Muumi-teema, joka tekee siitä erittäin viihtyisän ja lapsiystävällisen. Videolla esittelen hytin erilaisia ​​ominaisuuksia ja tiloja, joten se antaa sinulle hyvän käsityksen siitä, millainen elämys Muumi-hytti on perheille.

Lisäksi kannattaa tarkastella esimerkkiä Siljan Starlight -yökerhon ohjelmasta, joka tarjoaa viihdettä ja hauskanpitoa laivamatkan aikana. Tämä yökerho on yksi monista viihdetarjonnoista, joita Siljan laivat tarjoavat matkailijoilleen.

Jos olet kiinnostunut matkailusta Euroopassa, teokseni INDIVUE – Matka Eurooppaan tarjoaa runsaasti tietoa eri kohteista ja matkailuvinkkejä. Blogissani käyn läpi erilaisia kohteita Euroopassa ja jaan omia matkakokemuksiani ja vinkkejä matkailijoille. Tämä blogi on erinomainen työkalu matkan suunnitteluun ja inspiraation löytämiseen seuraavaan matkaasi.

Seuraa myös somessa!

Lue lisää:

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *