Blogipäivityksiä

Tervehdys teille kaikki matkablogiani seuraavat lukijat! Blogipäivitykset ovat tärkeitä matkablogien pitämisessä ajantasalla ja kiinnostavina lukijoille.

Kirjoitin tämän postauksen siksi, että tiedät, että vanhoja postauksianikin sivustolla INDIVUE kannattaa lukea, sillä päivitän niitä, en ainoastaan tekstein, vaan myös autenttisin kuvin ja videoin.

Ei siis kannata jäädä odottamaan vain uusia postauksia. Olen huomannut, että vanhojen blogipostausten päivittäminen on loistava tapa kertoa enemmän ja paremmin matkakohteista, seikkailuista ja kokemuksista, joita matkoillani on tullut vastaan. Bloggaaminen kun oli hyvinkin hidasta 10-15 vuotta sitten, mistä johtuen en ole tehnyt sitä aiemmin.

Lisäksi sen sijaan, että kertoisin vain uusista matkakohteista, on tärkeää kertoa lisää myös aiemmista kohteistani, jotta ne säilyvät relevantteina. Tämä on myös se tapa, millä digitaalinen blogi eroaa painetusta kirjasta tai lehtiartikkelista – blogipostausta voi päivittää, täydentää ja parantaa aina vain paremmaksi, jolloin se on lähestulkoon ikivihreä ja aina luettavissa. Ja mittaamattoman arvokas.

Päivitetyn artikkelin alussa on aina maininta, että missä kuussa postaus on päivitetty.

Löydät tänä vuonna 2023 päivitettyjä blogipostauksiani oheisesta linkistä helposti luettavaksesi ja jaettavaksi niin ystävillesi kuin sosiaaliseen mediaan!

Lisäksi löydät kaikki digitaaliset teokseni suomeksi ja englanniksi täältä.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *